Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;(ΒΙΝΤΕΟ)

O  Ιρακινός στρατός  μάχεται τους σουνίτες- μουσουλμάνους και τις δυνάμεις τους στο Τικρίτ, η μεγαλύτερη αντεπίθεση από τον στρατό του ISIS και τους συμμάχους της, πήγε στην επίθεση. Επίσης στέλνουν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη. Βλέπουμε την έναρξη σταδιακά του 3ου Παγκοσμίου     πολέμου;


Για περισσότερα σχετικά με αυτή την ιδιαίτερα σημαντική στροφή των γεγονότων: "ΕΊΔΗΣΗ βόμβα! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ! Η Αλ-Κάιντα δηλώνει ΕΠΙΣΉΜΩΣ ισλαμικό κράτος! Μουσουλμανικό Χαλιφάτο δήλωσε! Η σάρκα της Χήνας σε προφητικό χρόνο!"




Τι είναι ένα «χαλιφάτο»; Σύγκρουση στο Ιράκ

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΑΙΡ)

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος μας είναι στο χάος και το μόνο που χρειάζεται είναι μια εντολή και το πάτημα ενός δακτύλου και μια πυρηνική ανταλλαγή θα ξεκινήσει που δεν  σταματήσει. ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιράν στο κατώφλι. Κίνα,Ρωσία, Κορέα, Ινδία και άλλες χώρες έχουν τη δυνατότητα να αρχίσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ελέγξτε έξω τηντρομακτική πραγματικότητα σε αυτό το ντοκιμαντέρ για λογαριασμό ενός πυρηνικού ολέθρου, στο άνοιγμα των ματιών. Είστε έτοιμοι;

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.


ΣΧΟΛΙΟ: O προφήτης Ησα'ί'ας και ο Προφήτης Ιερεμίας αναφέρονται στις εξελίξεις στην Ιορδανία(γη του Μωάβ και γη του Αμμών),όπου τις τελευταίες ημέρες οι ισλαμιστές ξεκίνησαν εξέγερση,ενώ ανάστατοι είναι στις ΗΠΑ( που διαθέτουν στρατεύματα που ήταν στο Ιράκ μέχρι το 2010, στην Ιορδανία)και το Ισραήλ για την τύχη του θρόνου του Βασιλιά Αμπντάλα.Ιδού τι γράφουν οι προφητείες και τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Debkafile.  Τὸ ρῆμα τὸ κατὰ τῆς Μωαβίτιδος.
ΝΥΚΤΟΣ ἀπολεῖται ἡ Μωαβῖτις, νυκτὸς γὰρ ἀπολεῖται τὸ τεῖχος τῆς Μωαβίτιδος. 2 λυπεῖσθε ἐφ᾿ ἑαυτοῖς, ἀπολεῖται γὰρ καὶ Δηβών, οὗ ὁ βωμὸς ὑμῶν, ἐκεῖ ἀναβήσεσθε κλαίειν· ἐπὶ Ναβαῦ τῆς Μωαβίτιδος ὀλολύζετε ἐπὶ πάσης κεφαλῆς φαλάκρωμα,

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ;


ανθρώπινη αλυσίδα για να υπερασπιστούν τον άραβα αρχιμανδρίτη Χριστόφορο που το Ιεροσολύμων θέλει να πειορίσει στο Πατριαρχείο.
ανθρώπινη αλυσίδα για να υπερασπιστούν τον άραβα αρχιμανδρίτη Χριστόφορο που το Ιεροσολύμων θέλει να πειορίσει στο Πατριαρχείο.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
  Ένα βήμα πριν από το σχίσμα βρίσκεται το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.Τελευταίες πληροφορίες φέρουν την παλαιστινιακή αραβική ορθόδοξη κοινότητα να βρίσκεται στις παραμονές ιστορικών αποφάσεων χωρίς προηγούμενο.Ουσιαστικά επιδίδει τελεσίγραφο στον Θεόφιλο.Είτε θα ικανοποιήσει τα αιτήματα τους είτε να επιστρέψει στην Ελλάδα.Οι παλαιστίνιοι αισθάνονται ότι έχουν πέσει θύματα διακρίσεων στον ίδιο τον καταματωμένο τους τόπο.Σκέφτονται μέχρι και την διακοπή κοινωνίας και την μη μνημόνευση του Πατριάρχη κατά την λειτουργία που ισοδυναμεί με σχίσμα.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κεφαλλονιά: Στις ρίζες της μηλιάς βρήκαν εικόνα την Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντω! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο – εικόνες - Ρεπορτάζ: Γιάννης Παπαδάτος -Επιμέλεια: Γιώργος Χαλαβαζής
Η μηλιά… «μίλησε» και υπέδειξε το μυστικό που έκρυβε για χρόνια στις ρίζες της! Μια πραγματικά πολύ όμορφη ιστορία, αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες έξω από την εκκλησία των Βαλσαμάτων (Παμμεγίστων Ταξιαρχών).
«Σε προγραμματισμένη δενδροφύτευση, ανεβρέθη με θαυμάσιο τρόπο η ιερή εικόνα της αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντω» μας λέει ο ιερέας της εκκλησίας πατήρ Ξενοφώντας Ζαρκάδας και συνεχίζει: «Διαπιστώθηκε από την ομάδα της δεντροφύτευσης ένα μικρό κλαδάκι μηλιάς να εξέχει, που αποφασίστηκε να μεταφυτευτεί. Στις ρίζες της διαπιστώθηκε ένα δέμα που μέσα ήταν τυλιγμένη προσεκτικά η εικόνα της Αγίας Ειρήνης».
Ο πατήρ Ξενοφώντας συνεχίζοντας την θαυμάσια ιστορία ανεύρεσης της εικόνας δηλώνει: «Η εικόνα δεν είναι παλαιά, αλλά ανάγεται στο 2ο μισό του προηγούμενου αιώνα. Προφανώς είναι από γυναικείο χέρι φιλοτεχνημένη, είναι μοναδικής ομορφιάς και αναγράφει η Αγία Χρυσοβαλάντω».
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου η εκκλησία των Βαλσαμάτων (Παμμεγίστων Ταξιαρχών), τέλεσε την πρώτη παράκληση στην χάρη της Οσίας Ειρήνης, καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κωνσταντινουπόλεως (Μονή Χρυσοβαλάντου).
«Ο κόσμος της περιοχής, "αγκάλιασε" τη θαυμαστή εύρεση της εικόνας, η οποία ευλογεί και αγιάζει τον ευλογημένο τόπο των Ομαλών» μας λέει ο ιερέας της εκκλησίας, ενώ ο επίτροπος της εκκλησίας Δημήτρης Καλογηράς αναφέρει, όπως θα δείτε στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο του Γιάννη Παπαδάτου που ακολουθεί, για το προφητικό όνειρο που είδε πριν μερικές μέρες.
Πολλά σενάρια έχουν ειπωθεί για το πώς βρέθηκε η εικόνα εκεί. Από τα επικρατέστερα είναι ότι στο παρελθόν υπήρχε μεγάλη διάθεση για προσκύνηση από τα Ομαλά στην Λυκόβρυση Αττικής όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή Χρυσοβαλάντου. Ίσως κάποιος πήρε την εικόνα από εκεί την μετέφερε στην Κεφαλονιά και για κάποιο προσωπικό του λόγο την έθαψε στο σημείο που ανεβρέθη.
Κατά δήλωση του ιερέα, "είναι παντελώς αδιάφορο η χρονολόγηση της εικόνας και τα σενάρια που την περιβάλλουν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το θαυμαστό γεγονός ότι η εικόνα θέλησε να φανερωθεί με την αγαπημένη μηλιά της Αγίας!".

Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Ελασσόνας Χαρίτων.

Ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παρέστη στη χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στην Αθήνα.
Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Ελασσόνας Χαρίτων


Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη το νέο επίσκοπο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ιερή αποστολή  του, ενώ ευχαρίστησε την ιεραρχία που εισάκουσε την έκκληση των Ελασσονιτών και εξέλεξε θεία χάριτι ως νέο μητροπολίτη, έναν άξιο κληρικό της επαρχίας Ελασσώνος ως διάδοχο του κυρού Βασιλείου.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ:ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ.

ΣΧΟΛΙΟ : Η επόμενη είδηση επιβεβαιώνει την προφητεία του Γέροντα Πα'ί'σιου ότι οι Κούρδοι θα κάνουν κράτος.Η Αρμενία ήδη έχει,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνει στα σημερινά εδάφη της μετά τα γεγγονότα.Το RUSSIA TODAY δίνει την παρακάτω είδηση από επίσημη δήλωση του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Νεντανιάχου :   Η «κατάρρευση» του Ιράκ εν μέσω της εξέγερσης της ΊΣΙΣ και η θρησκευτική βία, έκανε                    τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου,να εγκρίνει την ντε φάκτο ανεξαρτησία των Κούρδων του Ιράκ. Ο Νετανιάχου ζήτησε επίσης να υποστηρίξει το «κουρδικό αίτημα για   Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu (AFP Photo / Jack Guez)               ανεξαρτησία.»Ο επιθετικός ισραηλινός ηγέτης δήλωσε την Κυριακή ότι οι Κούρδοι "αγωνίζονται    σαν άνθρωποι που απέδειξαν την πολιτική δέσμευση, τη πολιτική μετριοπάθεια, και αξίζουν την πολιτική ανεξαρτησία", ανέφερε το Reuters.Μιλώντας σε Πανεπιστήμιο του Τελ                  Αβίβ, INSS think-tank, ο Νετανιάχου χαρακτήρισε την κατάσταση στο Ιράκ και την Μέση Ανατολή γενικότερα ως "κατάρρευση", λόγω της διαμάχης μεταξύ σουνιτών και Σιιτών                              μουσουλμάνων.Ανάμεσα  στην πρόσφατη εξέγερση του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ και τους  μαχητές του Levant (ISIS/ISIL), οι Κούρδοι  αξιοποίησαν την ευκαιρία για το πολυπόθητο ανεξάρτητο κράτος του  Κουρδιστάν, πιο κοντά στην πραγματικότητα. Το Κουρδικό Peshmerga με οπλισμένες δυνάμεις     έχουν τη φύλαξη στα επαρχιακά σύνορα από την ISIS, αλλά επίσης κατέλαβαν την Ιρακινή πόλη Kιρκούκ, ανακηρύσσοντάς την μέρος της επικράτειάς τους.Τώρα, σε μια προφανή σύγκρουση κατά την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας για ένα ενωμένο  Ιράκ, οΙσραηλινός ηγέτης ανακήρυξε     την ντε φάκτο ανεξαρτησία των Κούρδων."Θα πρέπει να... υποστηρίζουν την κουρδική φιλοδοξία για ανεξαρτησία," είπε ο Νετανιάχου.    http://rt.com/news/169252-netanyahu-kurds-independence-iraq/  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY:Corfiatiko.blogspot.com