ΡΟΛΟ'Ι'

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

ΑΛΕΞΗ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!


ΦοτοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τα παραμύθια τέλειωσαν, οι μάσκες έπεσαν, η αλήθεια σε όλη της την μαύρη μεγαλοπρέπεια πρόβαλλε ξεκάθαρα και όσοι ακόμα τρέφουν ψευδαισθήσεις καλά θα κάνουν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι, δεν πάει άλλο.

Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια μαύρη κλίκα τοκογλυφικών τραπεζιτικών κυκλωμάτων, που δεν της καίγεται καρφί για τους λαούς, για την δημοκρατία και πολύ περισσότερο για οικονομική ανάπτυξη και άλλα κουραφέξαλα.
Όλο αυτό το πεντάμηνο του θρίλερ των διαπραγματεύσεων φανερώθηκε η πραγματική ταυτότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε διάθεση για ένωση των λαών, ούτε αίσθηση δικαιοσύνης, ούτε κάποια πρόθεση να βοηθήσει με το πνεύμα της αλληλεγγύης μια χωρά που αυτή η ιδία την έχει ρίξει στο μεγαλύτερο βάραθρο της σύγχρονης ιστορίας της, φυσικά και με την βοήθεια των εντόπιων δοσίλογων.
Πιστέψαμε ότι η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα θα έφερνε ένα συνειδησιακό σοκ στην υπόλοιπη Ευρώπη και ότι θα γίνονταν η απαρχή καταλυτικών αλλαγών προς την καλυτέρευση της ζωής των ευρωπαϊκών λαών και προς αποκατάσταση της φρικτής αδικίας που έγινε στην χώρα μας με τα μνημονιακά εγκλήματα κατά της οικονομίας, της κοινωνίας και της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αντ’ αυτού, παρακολουθήσαμε επί πέντε μήνες το κρεσέντο μιας απίθανης παρέας που αποτελείται από πρώην πράκτορες της Στάζυ, αλκοολικούς μεθύστακες, απόγονους διάσημων ναζί, ομοφυλόφιλους, χοιροβοσκούς που παριστάνουν τους οικονομολόγους και ανισόρροπους που εκπροσωπούν το ΔΝΤ, να θέλουν να επιβάλλουν σε ένα ολόκληρο λαό τα αδιέξοδα τους και τα εγκληματικά λάθη τους, αδιαφορώντας για το αν θα συσσωρεύσουν εκατόμβες νέων θυμάτων στην αδιάλλακτη εμμονή τους στην παραφροσύνη τους.
Ήρθε η ώρα της αλήθειας και όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσοι παριστάνουν τους πολιτικάντηδες και σκύβουν το κεφάλι σε αυτή την Ευρώπη, ευρωλιγούρηδες μέχρι εσχάτων, να πάνε να σμίξουν με αυτούς τους παράφρονες που επιδιώκουν να καταστρέψουν ότι απέμεινε από αυτή την χώρα, αλλά να σταματήσουν να θέλουν να μας πουλήσουν σχέδια «σωτηρίας»… τελικής εξόντωσης. Όσον αφορά τους προδότες, αυτοί θα πρέπει επιτέλους να πάρουν το μάθημα της προδοσίας τους.
Ωε άδω και μη παρέκει κ Τσίπρα! Ο λαός σε εξέλεξε για να σταματήσουν τα μνημόνια της καταστροφής του. Αν και εσύ συνεχίσεις στην ίδια μνημονιακή γραμμή, τότε δεν σου μένει ούτε μια μέρα στην εξουσία και θα έχεις κολλήσει και εσύ το στίγμα της μνημονιακής καταστροφής της Ελλάδας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr     http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b7-%cf%89%cf%83-%ce%b5%ce%b4%cf%89-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%b9-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.