Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Φθιώτιδος:"Να προσέξετε την Εκκλησία..."-Τσίπρας:"Το έχουμε υπόψη μας..."


Η 71η επέτειος της Εθνικής Αντιστάσεως (1941-1944) εορτάσθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον χώρο της ιστορικής γέφυρας του Γοργοποτάμου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση την οποία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί των επισήμων, η κεντρική ομιλία από τον εκπρόσωπο των Αντιστασιακών Οργανώσεων και κατάθεση στεφάνων. Οι Εκδηλώσεις τιμής για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντιστάσεως ολοκληρώθηκαν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.
Στις εκδηλώσεις μνήμης παρέστησαν, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ως εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξης Τσίπρας και όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.
Ο Σεβασμιώτατος κατά την ολιγόλεπτη συνάντησή του με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξη Τσίπρα του είπε μεταξύ άλλων: «Κύριε Πρόεδρε να προσέξετε την Εκκλησία» για να λάβει την απάντηση «Το έχουμε υπόψη μας Σεβασμιώτατε». ΣΧΟΛΙΟ:Κι εδώ τίθεται το ερώτημα αν ξέρουν κάτι που δεν το ξέρουμε,όπως αν ετοιμάζεται κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ.......            http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=5048

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου