Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Δεν ξέρω τίποτα για όσα λέει ο Μιχαλολιάκος.

        O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος σχολιάζοντας στην ιστοσελίδα 24H τις αναφορές του Νίκου Μιχαλολιάκου για στήριξη της Χρυσής Αυγής (ΕΛΑΜ Κύπρου) ανέφερε: «Δεν έχω καμία σχέση με τη στήριξη του ΕΛΑΜ, εν αντιθέσει τους παρότρυνα να μην εμπλακούν με την πολιτική. Παλαιότερα, ναι, με είχαν πλησιάσει αυτά τα παιδιά του ΕΛΑΜ και συζητώντας μαζί τους κατάλαβα ότι κάποιες θέσεις τους είναι αρκετά ακραίες.
Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Δεν ξέρω τίποτα για όσα λέει ο Μιχαλολιάκος Παλαιότερα ο Χρυσόστομος είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων χαρακτηρίζοντας τους αλλοδαπούς «παρείσακτους»

          Αν και τα παιδιά είναι νεαρά και κάποια από τα πιστεύω τους είναι για το καλό της πατρίδας μας, ορισμένες θέσεις τους, επαναλαμβάνω ότι ήταν αρκετά ακραίες. Γι' αυτό το προτίμησα να κρατήσω αμέτοχη στάση συμβουλεύοντάς τους να μην εμπλακούν με την πολιτική. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με το ΕΛΑΜ ούτε με τη Χρυσή Αυγή και δεν ξέρω τίποτα γι' αυτά που λέει ο κύριος Μιχαλολιάκος».

          Παλαιότερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είχε αναφέρει ότι «τα παιδιά αυτά έχουν κρυστάλλινες θέσεις» και με πολλές από αυτές συμφωνεί. Επίσης είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων χαρακτηρίζοντας τους αλλοδαπούς «παρείσακτους»... τους οποίους όμως αγαπάει αλλά θα πρέπει να πάνε πίσω στις χώρες τους.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/237357

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου