Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Παπάδες και ...απατεώνες γέμισε το δικαστήριο - Στο ακροατήριο η υπόθεση εξαπάτησης ιερέων.

Από κατηγορούμενους γέμισαν χθες τα έδρανα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για την υπόθεση εξαπάτησης δεκάδων συνταξιούχων κληρικών, απ΄όλη την Ελλάδα.
Πάτρα: Παπάδες και ...απατεώνες γέμισε το δικαστήριο - Στο ακροατήριο η υπόθεση εξαπάτησης ιερέων Στο εδώλιο η σπείρα που έστηνε απάτες σε βάρος κληρικών

Είκοσι άτομα από την Πάτρα, την Ηλεία και την Αττική, Έλληνες και αλλοδαποί, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωσης, απάτη κατ΄εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα.

Η ομάδα φέρεται να έχει αποσπάσει πάνω από 70.000 ευρώ, ενώ το ακριβές ποσό σύμφωνα  με εκτιμήσεις νομικών, μπορεί να ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, καθώς πολλά θύματα δεν κατήγγειλαν την εξαπάτηση, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πελοπόννησος".
Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκαν πολλοί από τους κατηγορούμενους και απέναντί τους ηλικιωμένοι κληρικοί από την περιοχή και άλλα μέρη της Ελλάδας.
Η δίκη ωστόσο διεκόπη για τις 10 Νοεμβρίου, μετά από αίτημα δύο εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, οι οποίοι την ίδια ώρα συμμετείχαν στην εκδίκαση άλλης υπόθεσης.   http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/294216

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου