Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Μητροπολίτης Πάφου: Δύναμη στους Έλληνες της Κύπρου να πολεμήσουν κάθε είδος σκλαβιάς.


Μητροπολίτης Πάφου: Δύναμη στους Έλληνες της Κύπρου να πολεμήσουν κάθε είδος σκλαβιάς
Η γέννηση του Χριστού δίνει δυνάμεις στους Έλληνες της Κύπρου να πολεμήσουν κάθε είδος σκλαβιάς και σωματικής και εθνικής δήλωσε ο μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος που επισκέφτηκε το νοσοκομείο Πάφου μαζί με τον μητροπολίτη Χυτρων Λεοντιο και μέλη του  συμβουλίου ευημερίας ασθενών μοιράζοντας ευχές και δώρα στους ασθενείς.  

Ο μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος διατύπωσε εκ νέου την θέση της εκκλησίας ότι η νέα διαδικασία στο Κυπριακό προδιαγράφει κινδύνους χαρακτηρίζοντας την ως μια νέα περιπέτεια. Δεν θα έπρεπε συνέχισε να ακολουθηθουν  πιστά τα χρονοδιαγράμματα του κατακτητή και ότι αυτός έχει προδιαγράψει από καιρό.
Έστω και τώρα , συνέχισε, θα πρέπει  να καταβληθεί κάθε προσπάθεια να περισωθεί το κύρος και η ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας που αποτελεί όπως ανέφερε το τελευταίο όπλο για την απελευθέρωση του νησιού. Ως ένας άνθρωπος όλοι θα πρέπει να αποτρέψουμε τον εποικισμό και την εισβολή, συνέχισε, για να τερματισθούν οι σχεδιασμοί της Άγκυρας που είναι ξεκάθαροι πλέον,  είπε, η κατάκτηση και Τουρκοποιηση ολόκληρης της Κύπρου.
Ευχήθηκε ο γεννηθείς σήμερα Ιησούς Χρήστος να ενδυναμώνει και να φωτίζει όλους και να ευλογήσει  ώστε το νέο έτος να είναι η χρονιά απελευθέρωσης της πατρίδας.
http://cyprustimes.com/2016/12/25/mitropolitis-pafou-dynami-stous-ellines-tis-kyprou-na-polemisoun-kathe-idos-sklavias/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου