Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Δίνοντας ἐξετάσεις γιά τήν εἴσοδόν σου στήν Νέα Τάξιν Πραγμάτων ...

 Ἀπρίλιος τοῦ 2020Ἐλένη Γιαμαρέλλου


«Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, είναι καθαρά θεολογικό. Εκείνος που πιστεύει στα μυστήρια της Εκκλησίας και πιστεύει ότι κοινωνόντας, το έχω ξαναπεί εγώ η ίδια, είναι σώμα και αίμα Χριστού θα πάει και θα κοινωνήσει χωρίς κανένα φόβο»...«Βέβαια και θα προσπαθήσω να κοινωνήσω από την πρώτη Κυριακή που θα ανοίξουν οι Εκκλησίες» ( ΕΔΩ)

Ἀπρίλιος 2021 ,Ἐλένη Γιαμαρέλλου  : 

«Και απ’ την άλλη υπάρχει και κάτι άλλο που νομίζω ότι οι Μητροπόλεις πρέπει να το προτείνουν. Οι νεωκόροι, οι ψάλτες, οι ιερείς, πρέπει να φοράνε οπωσδήποτε τις μάσκες τους, ούτε συζήτηση!

Όλοι θα πρέπει, μπορούνε να κάνουνε το τεστ, το γρήγορο τεστ.Ή το σελφ τεστ ή το ράπιντ τεστ. Ένα από αυτά τα γρήγορα που μέσα σε μισή ώρα ξέρεις το αποτέλεσμα. Και αυτό μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα να το κάνουν μέρα παρά μέρα ώστε να είμαστε εξασφαλισμένοι ότι από τους ανθρώπους αυτούς που τόσο μας παραστέκονται, που τόσο μας βοηθάνε δεν θα υπάρχει τυχόν μετάδοση του ιού.» (ΕΔΩ)

Τί ἄλλαξε σ᾿ἕναν χρόνο ὥστε νά λέει ἀκριβῶς τά ἀντίθετα ; Μά τά χρονικά περιθώρια. Εἴπαμε,βιάζονται καί ἔχουν στείλη τό ἀνάλογον μήνυμα. Ἔτσι,οἱ ...ἐξεταζόμενοι κοντράρονται ποιός θά ἀποδειχθῇ πιό πιστός νεοταξίτης...

Ἐν τάξει,τίς περάσατε τίς ἐξετάσεις. Περιπερᾶστε Ἐλένη Γιαμαρέλλου στήν Νέα Τάξιν Πραγμάτων,τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν. Στήν νέα κοινωνία τῶν ζόμπι καί τῶν μηχανῶν ! 

Σά δέν ντρέπεστε,ἀθεόφοβοι ! 

Πίσω,δαίμονες  ! 


Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου