Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

«Τάγματα εφόδου» της Αστυνομίας κατευθύνονται σε Εκκλησία! Οι χριστιανοί ψέλνουν έξω, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! vid.


Όλα στις ημέρες μας...

Στον Καναδά η Αστυνομία έχει σηκώσει τεράστιους φράχτες ασφαλείας γύρω από εκκλησίες για να κρατήσει έξω τους πιστούς, σε καταστάσεις που θυμίζουν ακραίου τύπου κομμουνιστικά καθεστώτα (διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γράψει το el.gr για το θέμα).

Στο βίντεο θα δείτε βίντεο την στιγμή που 200 ένοπλοι αστυνομικοί στο Έντμοντον του Καναδά κατευθύνονται σαν «τάγμα εφόδου» στην εκκλησία της GraceLife, καθώς οι πιστοί είχαν αφαιρέσει τους φράχτες που είχαν στηθεί, θέλοντας να κάνουν λειτουργία.

«Αφού οι Χριστιανοί κατέρριψαν τον φράχτη που είχε χτίσει η κυβέρνηση γύρω από την εκκλησία του Έντμοντον, η αστυνομία έστειλε 200 βαριά οπλισμένους αστυνομικούς», έγραψε η δημοσιογράφους του Rebel News, Ezra Levant.

«Αυτό είναι το κτίριο της εκκλησίας που βλέπετε εκεί. Αυτά είναι πράγματα της Κίνας, πράγματα του Ιράν. Αλλά συμβαίνει στον Καναδά».

Η εκκλησία βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς αρνήθηκε να σταματήσει τις δραστηριότητές της λόγω των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Οι πιστοί, μη μπορώντας να λειτουργήσουν την εκκλησία, έψαλλαν έξω από τον ναό! Οι εικόνες αποτελούν, αν μη τι άλλο, έντονα σημεία των καιρών:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου