Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας και η απόπειρα δολοφονίας του από μια σατανίστρια…

 

ARIZONA 

 

Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας


   «  ΟΡΘΟΔΟΞΟ  ΒΗΜΑ »

 Ο Πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Αναγνωστόπουλος, αποκαλύπτει μια άγνωστη σε πολλούς ιστορία, σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας που είχε δεχτεί ο μακαριστός Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας από μια σατανίστρια.

Αναφέρει ο πατήρ Στέφανος:

“Μη πλανώμεθα. Μεταξύ Ορθοδοξίας και ετεροδοξίας “χάσμα μέγα εστήρικται” (Λουκ. 16,26). “Ο μη πιστεύων κατά την παράδοσιν της Εκκλησίας άπιστος έστιν”

Μεγάλοι του εχθροί εκτός των άλλων ήταν και οι σατανολάτρες με τις άγριες τελετές τους γύρω από τα σύνορα της Μονής του Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα.

Ο μακαριστός μοναχός π. Σάββας ο γιατρός, μου διηγήθηκε κάποτε ότι όταν ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας όργωνε την Αμερική και χαλούσε τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων, μια αιρετική ή μάλλον σατανίστρια, πήγε στον ναό που εξομολογούσε με τη φονική απόφαση να τον σκοτώσει με μαχαίρι...

 

++++++++++++++++++++++

 

 

Περίμενε τη σειρά της με σατανική υπομονή ( δήθεν για εξομολόγηση ) και, όταν ήλθε η σειρά της μπήκε στο εξομολογητήριο με το μαχαίρι στο χέρι και με μίσος φοβερό στα μάτια της...

Δεν πρόλαβε όμως να κάνει κάποια κίνηση, και βλέπει τον Γέροντα να τον σηκώνει μία αόρατη δύναμη και να τον ανυψώνει μέχρι την οροφή του Ναού !

Έφυγε το μαχαίρι από το χέρι της, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να κλαίει γοερά, να ζητά συγνώμη και να ομολογεί πίστη στον αληθινό Θεό, τον Χριστό μας, τον Λυτρωτή μας.

Αυτός ήταν ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας !”

Από το βιβλίο: Πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Αναγνωστόπουλος – Ο Γέροντας μου Εφραίμ.

kivotoshelp.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου