Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ…

Ολημερίς τον χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν… Ρε σεις, ναός είναι αυτός ή το γεφύρι της Άρτας; Ο ποιος; Μα ο μέγας και τρανός πολυδιαφημιζόμενος και πολυαναμενόμενος από Zion-ιστές -και όχι μόνο- Τρίτος Ναός του Σολoμώντα, στον οποίο, ως γνωστόν, επιθυμούν σφόδρα, να στέψουν το μέγα βασιλιά Αντίχριστο (όπως λέμε μέγα βασιλιά Καρνάβαλο, το ίδιο κάνει).












Καλά, ε; Τα φιλαράκια μας οι Zion-ιστές είδαν και απόειδαν και σου λένε: “Αφού αυτός ο κερατάς δε λέει να έρθει από μόνος του, δε βαριέσαι. Θα τον κουβαλήσουμε εμείς με το έτσι θέλω! Όχι, παίζουμε! Και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα και να οι προετοιμασίες!

Γιατί, πώς να το κάνουμε, ρε σεις; Η οικοδόμηση του Τρίτου Ναού είναι το κλειδί για την επίλυση όλων των προβλημάτων και των θρησκευτικών και πνευματικών δυστυχιών του “περιούσιου” λαού, που όσο να πεις, μια γκαντεμιά την έχει, αφότου σκότωσε τον πραγματικό Μεσσία και ψάχνει ψύλλους στ΄άχυρα, τουτέστιν ψευδομεσσίες που όλο έρχονται και όλο χάνουν το δρόμο.

Και δυο χιλιάδες χρόνια δεν τα λες και λίγα, για να έχεις έναν ολόκληρο λαό σε αναμονή! Μα κι αυτός ο Αντί (χάριν συντομίας και ένεκα φιλάρας ο τύπος) πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κ..λος του πονεί! Τη μια χάνει το αεροπλάνο, την άλλη το τρόλεϊ, την άλλη κολλάει κόβιντ και μένει καραντίνα και όλο τα στήνει τα κακόμοιρα τα Εβρ@ιόπoυλα. Τέτοιο σήριαλ ούτε η Λάμψη του Φώσκολου…

Αλλά δε γίνεται να παρουσιάσουν έναν οποιοδήποτε φούφουτο και να μας τον κατσικώσουν ως παγκόσμιο βασιλιά, γιατί υπάρχουν και αυτές οι ρημάδες οι προφητείες -ω, ναι, έχουν και οι Εβρ@ίοι από δαύτες- που αν δεν εκπληρωθούν, δεν κουνιέται φύλο.
Και άκου, να δεις τώρα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι: Αυτός ο Αντί / βασιλιάς Καρνάβαλος που λέγαμε, κάνει τα νάζια του και ως άλλη μοντελοστάρ έχει τις απαιτήσεις του:

Α) Δε θα στεφθεί όπου κι όπου αλλά στον Τρίτο ναό!

Β) Και ο Τρίτος Ναός δεν μπορεί, να κατασκευαστεί όπου κι όπου αλλά στο Όρος του Ναού και συγκεκριμένα στη θέση που υπάρχει τώρα το ιερό για τους μουσουλμάνους τέμενος Al-Aqsa.

Γ) Και όχι μόνο! Προηγουμένως θα πρέπει να βρουν μια κόκκινη αγελάδα, να τη θυσιάσουν μπροστά από το τέμενος και με τις στάχτες της μαζί με αγιασμό να εξαγνιστούν όλοι οι Εβραίοι.
Έλα, Παναγία μου! Ούτε η Ναόμι Κάμπελ τέτοια παραξενιά, που όσο να πεις, ήταν και καραγκομεν@ρα!
Και ξεκινάμε από το γεφύρι της Άρτας, εεεε σόρρυ, από τον Τρίτο Ναό. Το τι κωλοκαψίδες και πρεμούρα έχουν από το 70 μ.Χ. που καταστράφηκε ο προηγούμενος, άλλο να σας τα λέω και άλλο να το βλέπετε! Και αφού έκλαψαν με μαύρο δάκρυ και θρήνησαν δεόντως, το πήραν απόφαση: Βρε, δε γα…., σου λένε. Θα φτιάξουμε άλλον μεγαλύτερο και πολυτελέστερο. Αμ πώς!

Όμως άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων και άλλα ο Θεός κελεύει και δε βγαίνουνε, δε βγαίνουνε τα δόλια τα σχέδια τους, που να κωλοχτυπιούνται! Οπότε πήραν των ομματιών τους και αντί να τον φτιάξουν στο Ισραήλ, τον έφτιαξαν πού λέτε; Να μωρέ, λιγουλάκι παραπέρα… στη … Βραζιλία…

Και πάνε στο σιορ Αντίχριστο και του παρουσιάζουν τον πολυτελή Ναό και του λένε:
“Ιδού Μεγαλειότατε, έτοιμος ο Ναός για τη στέψη σου.”
Και άστραψε και βρόντηξε ο δικός σου και τους σκυλόβρισε και με το δίκιο του εδώ που τα λέμε, γιατί σου λέει, τέτοια κοροϊδία σε τα μας, ρε; Σε τα μας; Και ως άλλη Μαρία Αντουανέτα αποσύρθηκε στα ιδιαίτερά του διαμερίσματα και έπνιξε τον πόνο του στα … παντεσπάνια…
Και έκτοτε σπάνε το κεφάλι τους τα Σιωνιστάκια, πώς στο κακό θα ξεπεράσουν όλα αυτά τα προσκόμματα, που τους βάζουν αυτές οι ρημάδες οι προφητείες. Και τι κάνουν, λέτε; Αφού δεν μπορούν, να τον φτιάξουν ολόκληρο μεμιάς το ναό, τον φτιάχνουν … με δόσεις, να τύπου προκάτ, ας πούμε: ένα κομμάτι εδώ, άλλο εκεί, τρίτο παραπέρα και το παλεύουν να έρθει η ώρα, που θα συνδέσουν τα προκάτ κομμάτια σε διάστημα τριών ημερών, ως γέγραπται, στον κατάλληλο τόπο και θα … εκπληρώσουν τις προφητείες… Τι λες τώρα…

Άλλη πάλι σπαζοκεφαλιά για τους φιλαράκους μας είναι το σημείο κατασκευής του ναού, στο οποίο τώρα στέκεται φαρδύς πλατύς ο “Θόλος του Βράχου” με το τέμενος Al-Aqsa. Ο οποίος «Θόλος του Βράχου» αποτελεί, παρακαλώ, το σημείο από το οποίο ο Μωάμεθ ανέβηκε στον Παράδεισο, με την συνοδεία του Άγγελου Γαβριήλ. Και ουαί και αλίμονο σε όποιον θελήσει, να του βάλει χέρι.
Έλα όμως που σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση πρέπει, να καταστραφεί ο Θόλος του Βράχου, προκειμένου να κατασκευαστεί ο Τρίτος και τελευταίος Ιουδαϊκός Ναός. Εδώ σε θέλω, μάγκα μου! Και πώς περικαλώ, θα κάνεις τέτοιο πράγμα χωρίς να προκαλέσεις Γ’ΠΠ; Οέο;

Και αφού χτύπησαν και ξαναματαχτύπησαν την κεφάλα τους στον τοίχο, τους προέκυψε φαεινή ιδέα:
Και γιατί να γκρεμίσουμε το Θόλο του Βράχου και να μας κυνηγάνε τα ισλάμια με τα γιαταγάνια; Δεν τον φτιάχνουμε καλύτερα στην αυλή του τεμένους Al-Aqsa, να ξεμπερδεύουμε; Και με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια:
Και προχωρούμε τα σχέδιά μας για τον ερχομό και τη στέψη του Μεσσία μας…
Και φιλιούνται, αγκαλιάζονται Εβραίοι και Μουσουλμάνοι σε έναν κοινό ιερό τόπο λατρείας και είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα…

Το οποίο σχέδιο όμως προσκρούει τόσο σε Ισλάμια, όσο σε Εβραιόπουλα, που δε βάζουν νερό στο κρασί τους, τουτέστιν:
Ο Σεΐχης Abdulla Nimar Darwish, ιδρυτής του Ισλαμικού Κινήματος στο Ισραήλ, είπε ότι είναι δουλειά του Mahdi («Μεσσία» για τους μουσουλμάνους) να αποφασίσει, όταν έρθει, αν θα ξαναχτιστεί ή όχι ο Ναός και κανενός άλλου…
Οι Ορθόδοξοι Ιουδαίοι επίσης ισχυρίζονται, ότι πρέπει να έρθει πρώτα ο «Μεσσίας» και εκείνος θα οικοδομήσει το Ναό…
Οπότε, φασκελοκουκούλωσ’ τα… Άνθρακες ο θησαυρός…

Αλλά τα παραπάνω δεν είναι τίποτα μπροστά στο επόμενο. Γιατί, όπως προείπαμε, πρέπει να θυσιάσουν και μια κόκκινη αγελάδα πριν την κατασκευή του ναού. Και ας πούμε τώρα, ότι τη βρίσκουν, την κόκκινη αγελάδα και ας πούμε, ότι τα βρίσκουν και με τα Ισλάμια και τους δίνουν το ΟΚ, να φτιάξουν το ναό τους παραπέρα από το ιερό τέμενος.
Τους Ινδούς πού τους βάζεις, που άμα δουν να θυσιάζεται μια από τις ιερές γι΄αυτούς αγελάδες, τους κόβω να παίρνουν αμπάριζα 1,5 δις νοματέοι, να ποδοπατούν Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν, Ιράκ και δε συμμαζεύεται και να φτάνουν Ισραήλ να κάνουν τα Εβρ@ιόπουλα με τα κρεμμυδάκια;
Οπότε, παίδες, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα για τα σιωνόπουλα και το μεσσία τους. Άσε που για να βρεις κατακόκκινη αγελάδα, χωρίς ούτε μια τρίχα άλλο χρώμα και μάλιστα «άμωμη», πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη…
(Αριθμοί 19:2: «Ειπέ προς τους υιούς Ισραήλ να φέρωσιν εις σε ξανθήν δάμαλιν άμωμον, μη έχουσαν ελάττωμα, επί της οποίας δεν επεβλήθη ζυγός»)

Και επειδή δυο χιλιετίες τώρα δεν έλεγε να γεννηθεί τέτοια αγελάδα στο Ισραήλ, ξαμολήθηκαν τα κακορίζικα εις τας ΗΠΑ -άκουσον, άκουσον- και έκαναν …εισαγωγή. Και κουβάλησαν όχι μία, όχι δύο αλλά πέντε κόκκινες αγελάδες και μάλιστα με ιδιωτικό λίαρ τζετ… Άτσα τους, μεγαλεία στη Γαλλία οι πορφυρές δαμάλες! Και με σαμπάνια Ντομ Περινιόν και χαβιάρι Μπελούγκα βεβαίως βεβαίως.
Τώρα βέβαια εγώ έχω τις ενστάσεις μου… Γιατί λέω: Αυτές οι πέντε Αμερικανίδες αγελάδες ήταν μωρές παρθένες ή τίποτις εξώλης και προώλης; Και άμα εκεί που τρώγανε τα χαβιάρια τους και πίνανε τις σαμπάνιες τους το γύρισαν σε κάνα πάρτυ με ούζα, άντε να τους βγει άμωμος η απόγονος μετά από τέτοιο όργιο!

Αλλά με τούτα και με κείνα κατόρθωσαν αισίως -λέμε τώρα- να γεννηθεί στο Ισραήλ η πρώτη κόκκινη αγελαδίτσα, που είναι υποψήφια για να εκπληρώσει την προφητεία. Φαντάζομαι, ότι θα φτιάξουν καμιά ντουζίνα από δαύτες και μετά θα κάνουν καλλιστεία για τη Μις Ιερή Κόκκινη Αγελάδα και η νικήτρια θα θυσιαστεί προς χάριν της ανεγέρσεως του Τρίτου Ναού. Yes!!!!!

Και μπορεί όλα αυτά να χαρακτηρίζονται από κάποιους “τρομερή εκπλήρωση της Προφητείας” (ω, ναι, έτσι αναφέρεται σε κάποια άρθρα) αλλά η αφεντιά μου μάλλον τα θεωρώ το απόλυτο καραγκιοζιλίκι. Γιατί οι προφητείες δεν εκβιάζονται ούτε χρειάζονται ανθρώπινες συνωμοσίες ή ανθρώπινο χέρι, για να εκπληρωθούν. Εκπληρώνονται αβίαστα μόνον όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και μόνον όταν το επιτρέψει ο ένας και μοναδικός Αληθινός Θεός.

Και βέβαια δεν εκπληρώνονται στο περίπου αλλά στο ακριβώς. Π.χ. δεν μπορεί ο Τρίτος Ναός να κατασκευαστεί δέκα μέτρα παραπέρα αλλά στη θέση του Τεμένους Al-Aqsa, όπου ήταν και οι προηγούμενοι. Γιατί σύμφωνα με τις “δικές μας” προφητείες, το τέμενος θα καταστραφεί από βίαιο γεγονός (σεισμό; πόλεμο;) και μετά θα ανεγερθεί στη θέση του ο Τρίτος Ναός.
Και όταν δούμε το βδέλυγμα της Ερημώσεως να βρίσκεται σε τόπο ιερό (τον Αντίχριστο που θα καθίσει ως πολιτικός, στρατιωτικός και θρησκευτικός αρχηγός στο Ναό του Θεού), τότε την κάνουμε για τα όρη.
(Ματθ. 15 Όταν ούν ίδητε τό βδέλυγμα τής ερημώσεως τό ρηθέν διά Δανιήλ τού προφήτου εστώς εν τόπω αγίω – ο αναγινώσκων νοείτω – 16 τότε οι εν τή Ιουδαία φευγέτωσαν επί τά όρη)
Οπότε, παίδες, ταπεινή μου άποψη, ότι ζούμε μια μάλλον μαϊμού εποχή Αντιχρίστου, ο οποίος έτσι και τα βάλει με την ιερή κόκκινη αγελάδα και θελήσει να τη θυσιάσει για πάρτη του, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Τους βλέπω να κυλιούνται και να παλεύουν στη λάσπη με τα πρέποντα μικροσκοπικά εσώρουχα προς τέρψιν των οφθαλμών των θεατών και να τρώει χώμα, ε σόρρυ, λάσπη ο δικός τους.

Μαϊμού Αντίχριστος- Αγελάδα σημειώσατε 2.
Άντε, γιατί πολλή σημασία δώσαμε σε κόκκινες αγελάδες και πράσινα άλογα. Έχουν οι Αντίχριστοι τα σχέδια τους, έχει και ο Θεός τα δικά Του. Και μαντέψτε τίνος τα σχέδια θα επικρατήσουν τελικά…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

balsamopsyxhs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου