Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα : Ελλάδα μου! η χώρα του ψευτορωμαίικου.

 


Αγαπημένη ιστοσελιδα τρικλοποδιά και αναγνωστες χαιρετε.

Ελλάδα μου αγαπημένη πως σε εχουν καταντήσει οι πολιτικοι που σε κυβερνούν.

Το ψευτορωμαιικο που ελεγε και ο Πατροκοσμας ο Αιτωλός πριν απο 250 χρόνια.

Αναφερομαι στον πολιτικό του ξερεις ποιός είμαι εγω.Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που χαστούκισες εναν εργαζόμενο. Ενα τίποτα είσαι. Οταν δεν σεβεσαι τον εργαζόμενο συνάνθρωπό σου, δεν σεβεσαι ουτε τον Θεό.

Ελλάδα μου! η χώρα με τους απάνθρωπους του ψευτορωμαιικου με το γεγονός των Τεμπών γιατι δεν μας αγγίζει τιποτα έχουμε βουλευτική ασυλία, ανευθυνότητα και απανθρωπιά.

Ελλάδα μου! η χώρα του ψευτορωμαίικου που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν. Το ψευτορωμαίικο των τελευταίων χρόνων σκοπό έχει να εξοντώσει τους Ελληνες. Δεν μου λέτε κύριε πολιτικέ εσείς που δίνετε χαστούκια σε εργαζόμενους πολίτες θα ηθελες στην θέση αυτού του εργαζόμενου να ήταν ο αδερφος σου; ο φίλος σου; το παιδί σου; Ντροπή σου!!!! αλλά βέβαια τους φίλους τους αδελφούς και τους παρατρεχάμενους φροντίζετε ολοι ανεξαιρετως να τους διορίζετε ξερετε εσείς που.

Ποιος είσαι εσυ που το παίζεις νταής λογω της ασυλίας σου; γι αυτό σας ψηφίζει ο Ελληνικος λαός;;; για να χαστουκιζετε και να βλέπετε τον απλό κοσμακη σαν σκύβαλο.

Σας πληροφορώ πολιτικέ της κακιας ώρας ο απλός κοσμακης έχει καρδιά εχει ψυχή.

Αν δεν ήταν ο απλος κοσμος σαν τον εργαζόμενο που χαστούκισες και οι ενορίες των Εκκλησιών που βοηθούν με κάθε τρόπο, ολοι αυτοί οι Ελληνες που τους ρίξατε στην ένδεια θα εμπαιναν μέσα στα πολιτικά σας γραφεία και κει να δείς χαστούκια.

Ποιός είσαι εσύ πολιτικέ της κακιάς ώρας που τολμάς και χαστουκίζεις.

Είσαι ένας που 50 χρόνια τώρα ζείτε εις βάρος του ελληνικου λαου γιατί απο το υστερημα του Ελληνικού λαού πληρώνεσαι δια μέσου της φορολογίας.

Στην Δημοκρατία υπάρχει ισότητα μεταξύ πολιτικών και λαού. Εισαι στο ελληνικο κοινοβούλιο με την ψήφο του Ελληνικού λαού. Που ακούστηκε; να καθυστερείς και επειδή έχεις βουλευτική ασυλία να χεις την απαίτηση να σε περιμένει το αεροπλάνο με το πλήρωμα και τους επιβάτες. Ντροπή σου!

Συνέλληνες αυτούς ψηφίζουμε 50 χρόνια τώρα το ψευτορωμαίικο.

Δεν τους φτάνει τα όσα περάσαμε 14 χρόνια με την οικονομική κρίση και την πανδημία τους τώρα μας χαστουκίζουνε.

Ντροπή τους και ντροπή μας που βάλαμε στο ελληνικό κοινοβούλιο τετοιους πολιτικούς.

Κατα τον λαό και οι αρχοντες.

Αχ! Ελλάδα μου! η χώρα του ξέρεις ποιος είμαι εγώ της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περι ευθύνης υπουργών και το ακαταδιωκτο των γιατρών της πανδημίας.

Καλή δύναμη σε όλους τους Ελληνες.

Η Παναγία να μας στηρίζει όλους μας.

Σας ευχαριστώ ιστοσελίδα τρικλοποδια και αναγνωστες.

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα.

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου