Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του βιβλίου «ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ» #books

 ΣΧΟΛΙΟ :Το βιβλίο ακόμη δεν κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία της επαρχίας,οπότε μόνο μέσω ίντερνετ μπορεί να γίνει παραγγελεία στις ιστοσελίδες που αναφέρει το βίντεο.Στη σημερινή εποχή πράγματι υπάρχει σύγχυση και βιασύνη με προβλέψεις του τώρα θα γίνει,σε λίγο θα γίνει,οπότε όλοι πέφτουν έξω.Αλλο να πεις την αποψή σου κι άλλο να μας λένε συνέχεια Μαύρο Πάσχα,Μαύρος Δεκαπενταύγουστος κλπ.Ακόμη-μετά από όσα έγιναν μετά το 2008- με τη Λίμαν Μπράδερς,τα μνημόνια κλπ.δεν είδαμε την Πολιτειακή ανωμαλία και δεν είδαμε να ξεσηκώνεται ο έλληνας ούτε διαφαίνεται στον ορίζοντα.Δυστυχώς και οι εκκλησιαστικοί ηγέτες ακολουθούν τους πολιτικούς κανόνες με τη νέα ταυτότητα,αφού είναι νόμος του κράτους.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βιβλιοπαρουσίαση του Πνευματικού και Λειτουργού του Ι. Ησυχαστηρίου μας, του Αρχιμανδρίτη Χριστοδούλου Αγγελόγλου για το βιβλίο «ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ – τόμος Α΄», παρακάτω.

Επίσης, για περισσότερες  λεπτομέρειες για το βιβλίο «ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ» μπορείτε να επισκεφθείτε : https://vlepete.wordpress.com

Εκ του Ι. Ησυχαστηρίου «Παναγία, η Φοβερά Προστασία»

vasilinos.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου