Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Η IDF ετοιμάζει 3 Τάγματα Λεγεώνας Ξένων για Λίβανο με 200.000 Χριστιανούς από όλον τον κόσμο και Εβραίους Διασποράς. Σχέδιο Αποκατάστασης Μεγάλου Βασιλείου Ισραήλ, ανέγερσης Γ’ Ναού. Έχει βρεθεί ήδη ο χορηγός για ξυλεία που θα είναι .. Κέδροι (βλ. Λίβανος)! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ KAI ΓΙΑ ΚΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ! Jerusalem Post: Ο θεός μας υποσχέθηκε τα εδάφη του Λιβάνου!

 

Η IDF ετοιμάζει εκστρατευτικό σώμα στο Λίβανο από Λεγεώνα των Ξένων αποτελούμενο από

200.000 από Χριστιανούς από όλον τον κόσμο και Εβραίους της Διασποράς. Τρία Τάγματα! Σχέδιο για την αποκατάσταση του μεγάλου βασιλείου του Ισραήλ (Δαυίδ) και για την ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ. Έχει βρεθεί ήδη ο χορηγός για τη ξυλεία που θα είναι .. κέδροι (σσ. ποια είναι η χώρα των κέδρων ο Λίβανος) ! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ KAI ΓΙΑ ΚΕΔΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ! Jerusalem Post: Ο θεός μας υποσχέθηκε τα εδάφη του Λιβάνου!
Το Ισραήλ ανακοίνωσε την επιστράτευση των άνω των 50 ετών – κάλεσμα της παλιάς φρουράς.( που σημαίνει έχει λειψανδρία)
Ο Ισραηλινός Στρατός πραγματοποιεί χερσαία επιχείρηση στο νότιο Λίβανο και έλεγχο του ενός τέταρτου του λιβανέζικου εδάφους.
Η Jewish Agency ετοιμάζεται σε όλο τον κόσμο να οργανώσει σημεία στρατολόγησης Εβραίων και Χριστιανών και να συγκεντρώσει ένα ξένο σώμα 200.000 ατόμων για να βοηθήσει τη Τσαχάλ.
Τρία τάγματα θα σταλούν τόσο Εβραίοι όσο και στους νέους της χώρας αυτής που δεν είναι Εβραίοι θα τους δοθεί το δικαίωμα να ζουν και να εργάζονται στο Ισραήλ στον τομέα της πληροφορικής.
Σχέδιο για την αποκατάσταση του μεγάλου βασιλείου του Ισραήλ (Δαυίδ) και για την ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ.
Το Ισραήλ θα χρειαστεί εκατοντάδες τόνους χρυσού, ασημιού, χαλκού και ένα εκατομμύριο κυβικά μέτρα ξυλείας κέδρου.
Ήδη μια υπερδύναμη είναι έτοιμη να παράσχει στο Ισραήλ κέδρους για την κατασκευή του Ναού.. οι λοιποί από Λίβανο! ” και ως κέδροι του Λιβάνου..!” ‘‘αι κέδροι του Λιβάνου ας εφύτευσεν

info-war.gr: Jerusalem Post: Ο θεός μας υποσχέθηκε τα εδάφη του Λιβάνου

Αμερικανο-ισραηλινή δημοσιογράφος δηλώνει ότι δεν υπάρχει ο Λίβανος. Ο υπ. παιδείας του Ισραήλ δήλωσε ότι πρέπει να αφανιστεί ολοκληρωτικά ο Λίβανος. H Jerusalem Post έγραψε ότι ο θεός τον υποσχέθηκε στο Ισραήλ. Έρχεται το Μεγάλο ΙσραήλΤις τελευταίες ημέρες ένα από τα trending θέματα στο X (πρώην Twitter) στις ΗΠΑ είναι και η φράση Μεγάλο Ισραήλ (Greater Israel) όπου χρήστες της πλατφόρμας σχολιάζουν την επεκτατική πολιτική του Ισραήλ.

Στις 25 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα Jerusalem Post δημοσίευσε κείμενο με τίτλο «Είναι ο Λίβανος τμήμα της Γης της Επαγγελίας;». Το κείμενο με την υπογραφή του Μαρκ Φις αναλύει το Τορά (πέντε τεύχη της εβραϊκής βίβλου) για να διαπιστώσει αν το Ισραήλ «έχει την υποχρέωση» να καταλάβει τα εδάφη του Λιβάνου, αφού τα έχει υποσχεθεί ο Θεός.

Το συμπέρασμα του αρθρογράφου είναι ότι η Γη της Επαγγελίας περιλαμβάνει την περιοχή από το Νείλο μέχρι τον Ευφράτη δηλαδή εδάφη της Δυτικής Όχθης, της Γάζας, του Λιβάνου, της Συρίας, της Ιορδανίας και του Ιράκ.Το κείμενο μάλιστα καταλήγει με την εξής διαπίστωση «Αν κοιτάξει κανείς έναν χάρτη, θα μείνει έκπληκτος από το πόσο βόρεια εκτείνεται αυτό το ποτάμι (Ευφράτης) και πόσο απέραντη είναι πραγματικά η Γη του Ισραήλ. Αν και μπορεί να μην είμαστε σε θέση να το διεκδικήσουμε ξανά στην εποχή μας, ο Hashem (Θεός) σίγουρα θα μας το επιστρέψει σύντομα.

H Jerusalem Post κράτησε το κείμενο στην ιστοσελίδα της για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν το διαγράψει. Είχε σωθεί όμως στο αρχείο του wayback machine και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που στο Ισραήλ αποφάσεις λαμβάνονται ή προωθούνται μέσα από τον φονταμενταλιστικό φακό πολιτικών ή δημοσιογράφων που αποδίδουν τις πράξεις τους στα ιερά κείμενα του Ιουδαϊσμού. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι οι συνεχείς αναφορές του Νετανιάχου και άλλων πολιτικών στα «παιδιά του Αμαλήκ». 

Όπως εξηγούσαμε σε σχετικό podcast του INFOWAR «o Αμαλήκ ήταν εθνάρχης των αμαληκιτών οι οποίοι στην εβραϊκή βίβλο είναι οι σημαντικότεροι εχθροί των ισραηλιτών. Στο 25ο κεφάλαιο του Δευτερονόμιου μάλιστα ο θεός δίνε εντολή να αφανίσουν όλους τους αμαληκίτες φροντίζοντας να σβήσουν ακόμη και τη μνήμη τους -«ἐξαλείψεις τὸ ὄνομα Ἀμαλὴκ ἐκ τῆς ὑπὸ τὸν οὐρανὸν καὶ οὐ μὴ ἐπιλάθῃ».

Απευθυνόμενος σε Ισραηλινούς στρατιώτες ο Νετανιάχου είχε δηλώσει «Να θυμάστε τι σας έκανε ο Αμαληκ. Δεν θα το ξεχάσουμε και θα πολεμήσουμε». Η συγκεκριμένη φράση χαρακτηρίστηκε σαν ένα άμεσο κάλεσμα προς όλα τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ να προχωρήσουν σε ολοκληρωτικό αφανισμό των Παλαιστινίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις κατατέθηκαν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης από τους δικηγόρους της Νότιας Αφρικής ως αποδεικτικό στοιχείο για την πρόθεση του Ισραηλινού πρωθυπουργού να πραγματοποιήσει γενοκτονία στη Γάζα.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου