Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Θλιβερή πράξη από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

 

Η επίσκεψη Κασσελάκη στην Κύπρο επιφύλασσε και μια πολύ δυσάρεστη είδηση όπως μας ενημέρωσαν συστημικά Κυπριακά μέσα ενημερώσεως. Την επίσκεψη του διαβόητου σοδομίτη στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Πως μπόρεσε ο μέγας θιασώτης της ηθικής Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος να δεχθεί έστω και στα μουλωχτά τον πρόδρομο του αντιχρίστου; Μην λησμονάτε ότι το εν λόγω πρόσωπο τυγχάνει και αμφιφυλόφιλος όπως θα είναι και ο αντίχριστος.

Αναρωτιέμαι, ο άγιος Κύπρου έχει επηρεαστεί από το πνεύμα του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας; Ή μήπως από την δήλωση του Πάπα για ευλογία στα ομόφυλα ζευγάρια;

Όπως και να έχει η ενέργεια του αυτή είναι απαράδεκτη μιας και δεν ενημέρωσε ως φαίνεται ούτε και την Ιερά Σύνοδο. Εδώ ξεπερνά κι αυτόν ακόμη τον Αθηνών Ιερώνυμο.

Γίνεται ο πρώτος εκκλησιαστικός αξιωματούχος που δέχεται εν πομπή και παρατάξει τον δεδηλωμένο κίναιδο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Ντροπή σας, αίσχος…

Δείτε εδώ τα πειστήρια του αίσχους:

https://www.sigmalive.com/news/local/1151101/foto-ektos-programmatos-synantisi-kasselaki-me-ton-arxiepiskopo-georgio


tasthyras.wordpress.com

3 σχόλια:

  1. Ντροπή Αίσχος!!!! Κάνει Παρακοη στην Αγια Γραφη, και στους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας, και ο Βαρθολομαίος που συνεχαρει τον κιναιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αγία Γραφή και οι Αγιοι Πατέρες δεν συμφωνούν με αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή στον αρχιεπίσκοπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή