Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Θα μας χτυπήσει η Τουρκία κατ’ εντολή των Αμερικανών.

 Χαίρεται

Δεν ξέρω και  μερικώς αμφιβάλω  πάντα , αν είναι  εκ  Θεού  αυτοί οι λογισμοί 
Αλλά δεν τα απορρίπτω τα κρατώ και περιμένω 
Τα παρακάτω αν ο “καιρός ” θα τα επιβεβαιώσει ή μή  ….
Απλά τα μοιράζομαι .


 















Οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τον Ευφράτη και θα βάλουν “φωτιές ” όπου φεύγουν ,Συρία ,Αφγανιστάν ,αποσύρονται ..
Βάζουν” φωτιές ” και φεύγουν ….
Όταν εγκαταλείπεις   έναν χώρο  που είχες καταλάβει   ,γιατί δεν μπορείς πλέον να τον κρατήσεις , πρέπει να πας άλλου γιατί ο νέος εχθρός ο “δράκος ” μεγαλώνει επικίνδυνα σε απειλεί   τι κάνεις ;
 καις … καταστρέφεις ,αφήνεις πίσω σου καμένη γη και προβλήματα.. 
του καις με  φωτιά ,γιατί δεν θέλεις να τον  έχει  άλλος ,για να σβήσεις τα ίχνη σου και για να δημιουργήσεις πρόβλημα στον αντίπαλο  σου ,να τον κρατάς απασχολημένο για να μην σε απασχολεί  στο νέο μέτωπο της Ασίας που ανοίγεις ..
 

Θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν και την Ελλάδα ,θα βάλουν και εδώ “φωτιά ” πριν φύγουν 

Η έκτη σάλπιγγα
Η Αμερικανοί θα βάλουν “φωτιά”  στην περιοχή και θα φύγουν ,για να αντιμετωπίσουν την Κίνα…που στο τέλος θα τους καταστρέψει  κάποια στιγμή   ..
Έτσι θα πάμε στο επόμενο “σημείο της Αποκάλυψης ..γύρω από την περιοχή που εγκαταλείπουν οι Αμερικανοί .. τον Ευφράτη
Αποκ. 9,14         λέγοντος τῷ ἕκτῳ ἀγγέλῳ· ὁ ἔχων τὴν σάλπιγγα, λῦσον τοὺς τέσσαρας ἀγγέλους τοὺς δεδεμένους ἐπὶ τῷ ποταμῷ τῷ μεγάλῳ Εὐφράτῃ.
Αποκ. 9,14                να λέγη στον έκτον άγγελον· “συ που έχεις την σάλπιγγα, λύσε τους τέσσαρας αγγέλους, που είναι δεμένοι κοντά στον μεγάλον ποταμόν, τον Ευφράτην”.
Αποκ. 9,15         καὶ ἐλύθησαν οἱ τέσσαρες ἄγγελοι οἱ ἡτοιμασμένοι εἰς τὴν ὥραν καὶ εἰς τὴν ἡμέραν καὶ μῆνα καὶ ἐνιαυτόν, ἵνα ἀποκτείνωσι τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων.
Αποκ. 9,15                Και ελύθησαν οι τέσσαρες άγγελοι, οι οποίοι σύμφωνα με την βουλήν του Θεού ήσαν προετοιμασμένοι δια την ωρισμένην ώραν και ημέραν και τον μήνα και το έτος, ως εκδικητικά όργανα της θείας δικαιοσύνης, δια να φονεύσουν το ένα τρίτον των ανθρώπων.
ἀποκτείνωσι τὸ “τρίτον” τῶν ἀνθρώπων
 
Οι πονηροί αυτοί Άγγελοι ,θα σκοτίσουν το “τρίτον “ ,το ΠΝΕΥΜΑ των ανθρώπων
θα σκοτίσουν την “λογική “  τους , ώστε να κινούνται και να δρουν ως “κτήνη” Αποκτηνωμένοι  και να  γίνει ο τρίτος παγκόσμιος ,μέσα στην “κτηνωδία ” και τα απίστευτα ,φρικτά που περιγράφουν οι Πατέρες
Η πέμπτη σάλπιγγα…
Πριν όμως από αυτό   θα γεμίσει ο τόπος  “ακρίδες ”  (Αφγανούς προσφυγές ) όπως λέει η Αποκάλυψη ..
 
Αποκ. 9,2           καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου, καὶ ἀνέβη καπνὸς ἐκ τοῦ φρέατος ὡς καπνὸς καμίνου καιομένης, καὶ ἐσκοτίσθη ὁ ἥλιος καὶ ὁ ἀὴρ ἐκ τοῦ καπνοῦ τοῦ φρέατος.
Αποκ. 9,2                  Και ήνοιξε πράγματι το πηγάδι της φρικτής αβύσσου και αναρίθμητον πλήθος πονηρών πνευμάτων, που ήσαν εκεί φυλακισμένα, ξεπετάχθησαν και ανέβηκαν σαν πυκνός καπνός καιομένης καμίνου και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνόν του πηγαδιού.
 
“πυρ ηλθον βαλειν επι την γην και τι θελω ει ηδη ανηφθη “
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας 
Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου