Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Σατανιστές στην εξουσία στις ΗΠΑ….. Η Λέσχη «Bohemian Grove»!

 



Σατανιστές στην εξουσία στις ΗΠΑ: Η αποκάλυψη κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά κανείς δεν την πίστευε. Θα σας υπενθυμίσουμε τα γεγονότα.

Οι λέξεις «Bohemian Grove» βρόντηξαν σε όλο τον κόσμο το 2000, όταν οι δημοσιογράφοι εισχώρησαν στο μυστικό σημείο διακοπών των πιο ισχυρών ανθρώπων στον κόσμο: Αμερικανών προέδρων, υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων και ολιγάρχες ιδιοκτητών επιχειρήσεων. Μεταξύ των ανθρώπων, η «καλοκαιρινή κατασκήνωση» για την ελίτ έχει αποκτήσει κακή φήμη. Και αυτό όχι αναίτια. Πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο έδειχναν ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο Τζορτζ Μπους και ο Ρόναλντ Ρίγκαν, να εκτελούν σατανικές τελετουργίες και ακόμη και θυσίες.

Το 2000, οι δημοσιογράφοι Alex Johnson και Mike Hanson χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα για να μπουν στο πιο κλειστό μέρος της Καλιφόρνια. Αυτό που μπόρεσαν να κινηματογραφήσουν οι λάτρεις μπορεί να σοκάρει τους απλούς ανθρώπους.

Για περισσότερα από εκατό χρόνια, πραγματοποιούνται ετήσιες συναντήσεις παικτών της «μεγάλης πολιτικής» στο Camp  με δέντρα από κόκκινα ξύλα. Η Λέσχη είναι ανοιχτή μόνο σε άνδρες και περιλαμβάνει προέδρους, πλούσιους επιχειρηματίες, διεθνείς παίκτες ισχύος και μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης. Κάθε είδους φήμες κυκλοφορούν για το Bohemian Grove εδώ και πολύ καιρό, και κάποιοι πιστεύουν ότι είναι το μέρος όπου συγκεντρώνονται μέλη της μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησης – όχι μόνο για να επιδοθούν σε αμφίβολη διασκέδαση, αλλά και για να αποφασίσουν τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Η τελευταία φορά που συζητήθηκε πιο έντονα για το άλσος ήταν τη δεκαετία του 2000, όταν πλάνα από μια άγρια ​​τελετουργία θυσίας εμφανίστηκαν στις εφημερίδες. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν θυσιάστηκε ένας ζωντανός, αλλά ένα ζώο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι ήταν ακόμα σοκαρισμένοι με αυτό που είδαν. Κανείς δεν πίστευε ότι Αμερικανοί πρόεδροι και διπλωμάτες συμμετείχαν σοβαρά σε σατανικές τελετουργίες και οργάνωναν παραστάσεις με άνδρες ντυμένους γυναίκες… Ωστόσο, αργότερα η έγκυρη εφημερίδα New York Times βγήκε με αποκάλυψη, υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των μελών του κλαμπ ήταν και οι ονόματα διάσημων όπως ο Henry Kissinger, ο Richard Nixon, ο Ronald Reagan, ο Charles Schwab, καθώς και οι συγγραφείς των αγαπημένων παιδικών βιβλίων – Mark Twain και Jack London.

Σήμερα, όπως φαίνεται, κανείς δεν σκοπεύει να αποκαλύψει τις σκοτεινές συναλλαγές των Αμερικανών.

Ωστόσο, οι εφημερίδες έχουν γράψει περισσότερες από μία φορές ότι οι ιδέες για το Bohemian Club είναι εικασίες ανθρώπων που είδαν κατά λάθος δημιουργικά πλάνα. Λένε ότι αυτό είναι πράγματι ένας τόπος συγκέντρωσης για διεθνείς «μεγιστάνες εξουσίας», αλλά δεν παίρνουν καμία σημαντική απόφαση εκεί. Ο Τζορτζ Μπους και ο Ρόναλντ Ρίγκαν θα εκπλαγούν αν το μάθαιναν αυτό… Ή μήπως αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία για να μην γίνει φανερό το μυστικό; (tsargradtv 21/6/24)

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά …

Στις ΗΠΑ όπου το 1966 ιδρύθηκε η πρώτη στον κόσμο Εκκλησία του Σατανά.. πάντα πρωτοπορία…

Από εκείνα τα μέρη μας ήρθε και ο Φ(ε)ιδίας αγνώριστος είχε πάει για άλλου τύπου… σπουδές μαθήτευσε κοντά στον Mr Beast! και νταραβερίστηκε με τον X.. το σχεδιαστή του μετάνθρωπου..

(Η τεχνολογία Neuralink, που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς του Elon Musk, συνεχίζει να αναπτύσσεται. Το πρώτο εμφύτευμα εμφυτεύτηκε στον ανθρώπινο εγκέφαλο τον Ιανουάριο του 2024 και τις προάλλες ο φιλόδοξος δισεκατομμυριούχος προέβλεψε επίσης τη σταδιακή εξαφάνιση των smartphone. Η ενότητα “Αντίδραση” προσπάθησε να καταλάβει αν οι άνθρωποι θα παραμείνουν άνθρωποι εάν τα έργα του Μασκ ζωντανέψουν).

Υπάρχει σατανισμός για πλέμπα και άλλος για ελίτ ..

Όταν ανοίγει μια μεγάλη πόρτα αγναντεύεις το έρεβος…..

Τώρα βέβαια στις Βρυξέλλες το παίζει σχολιαρόπαιδο και επιστροφή στην κανονικότητα

”οὐ δύνασθε ποτήριον Κυρίου πίνειν καὶ ποτήριον δαιμονίων·

οὐ δύνασθε τραπέζης Κυρίου μετέχειν καὶ τραπέζης δαιμονίων.” (A Kορ.)

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου