Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πύρινα βέλη νέας βλασφημίας κατά του Χριστού εκτοξεύουν οι ανώμαλοι! Πως απαντά η Ιερά Σύνοδος και πως αντιδρούν οι Χριστιανοί!



ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΕ ΤΟ «ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ» ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 11 ΚΑΙ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30!
 
Σε «σπορ» των ανωμάλων και κάθε λογής εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας αναδεικνύεται ως φαίνεται η βλασφημία του Ιησού Χριστού και των Αγίων της Εκκλησίας μας! Γιατί πως αλλιώς δύναται να εξηγηθεί ότι από την Ορθόδοξη χριστιανική και ευλογημένη Ελλάδα εκτοξεύονται συχνά -πυκνά ύβρεις πρωτοφανείς και απαράδεκτες για τον τριαδικό Θεό κατά παράβαση των νόμων και του Συντάγματος! Βέβαια θα μου πείτε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα οι νόμοι να καταλύονται από το ίδιο το σαθρό παντελώς σύστημα εξουσίας, το οποίο φέρει αμέριστη την ευθύνη της πνευματικής, ηθικής και οικονομικής κρίσης, που ταλανίζει τον τόπο. Ένα σύστημα που υποστηρίζει και αναδεικνύει τον κλέπτη, τον απατεώνα και τον βλάσφημο ως μέγιστη «προσωπικότητα» και παράδειγμα προς μίμηση...
Μέχρι πριν λίγο καιρό πρωταθλητής στη βλασφημία των θείων είχε αναδειχθεί ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA CHANNEL και ακολουθούσε κατά πόδας ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Τα κατά συρροή υβριστικά βέλη, ωστόσο που εκτόξευαν προς τον ουρανό με την προβολή κινηματογραφικών ταινιών (βλ. Κώδικας Ντα Βίντσι) και ανόητων ντοκιμαντέρ είναι βέβαιο πως θα πέσουν στα κεφάλια τους! Ήδη το MEGA CHANNEL έχει πάρει την κατιούσα ενώ κυκλοφορούν ευρέως φημολογίες ακόμη και περί οριστικού λουκέτου στο σταθμό!
Την σκυτάλη της βλασφημίας φαίνεται πως επιχειρεί να πάρει τώρα μια άλλη ομάδα σαλεμένων στο νου, δηλαδή ανόητων ατόμων, η οποία κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας, εκμεταλλευόμενοι μάλλον το ότι στην χώρα μας είθισται να ψηφίζονται νόμοι, μόνο για να παραβιάζονται και όχι για να τηρούνται ανέβασαν σε θεατρική σκηνή που βρίσκεται στην περιοχή του Γκάζι την ανοησία του καταζητούμενου σ’ όλον σχεδόν τον κόσμο συγγραφέα Τέρενς ΜακΝάλι ‘Corpus Christi’, το οποίο σε μετάφραση σημαίνει ‘Σώμα του Χριστού’ .
 Ο καταζητούμενος συγγραφέας, παρουσιάζει τον Χριστό και τους 12 Αποστόλους να βρίσκονται ως έφηβοι στο Τέξας και να αναπτύσσουν μεταξύ τους ομοφυλοφιλικές σχέσεις!!! Δεν γνωρίζουμε αν οι παραστάσεις εντάσσονται στις πρόσφατες ετήσιες γιορτές των ανωμάλων που αποβλέπουν στην ενίσχυση της προσπάθειας τους να παρουσιάσουν την κατάφωρη σωματική ανωμαλία και ανηθικότητα ως σεξουαλική δήθεν διαφορετικότητα!!! Και μέσα στο πλαίσιο αυτό κατηγορούν την ελληνική κοινωνία ως ρατσιστική διότι ως ισχυρίζονται παραβιάζει το «ανθρώπινο δικαίωμα» να δημιουργούν και οι ανώμαλοι με το νόμο «οικογένειες»... Το παράλογο ωστόσο είναι ότι στις «ανώμαλες» διεκδικήσεις τους βρήκαν ένθερμο συμπαραστάτη και το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο με εκτενή ανακοίνωση αποδέχεται τους ισχυρισμούς περί ρατσισμού της ελληνικής κοινωνίας και δηλώνει ότι στην περίπτωση που εκλεγεί και κυβερνήσει τον τόπο θα έχει ως προτεραιότητα την νομιμοποίηση της «ανωμαλίας» στην ευλογημένη χώρα μας (βλ. ανακοινωθέν ΣΥΡΙΖΑ 6 Ιουνίου 2012)!!!
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος από την άλλη ακολουθούσα την γνωστή πεπατημένη πολιτική του Ποντίου Πιλάτου αρκέστηκε μόνο στην καταδίκη του θεατρικού αυτού έργου, αποποιούμενη κάθε άλλης ενέργειας... Αναρωτιέμαι όμως αν θα έπρατταν το ίδιο στην περίπτωση που βλασφημείτο με τον αυτό τρόπο που βλασφημούν τον Ιησού Χριστό ο Αρχιεπίσκοπος ή και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου. Είμαι απολύτως βέβαιος πως θα προέβαιναν σε μηνύσεις και θα προσέφυγαν στην ελληνική δικαιοσύνη. Και η βεβαιότητα έγκειται στο γεγονός ότι κάποιοι εξ αυτών των Επισκόπων το έχουν πράξει κατά το παρελθόν...
Δύο γυναίκες δικηγόροι ωστόσο αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά της βλασφημίας καταθέτοντας μήνυση κατά όλων των συντελεστών του έργου το Σάββατο 9 Ιουνίου. Τότε κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθησαν τρεις υποτιθέμενοι «ηθοποιοί», οι οποίοι όμως αφέθησαν ελεύθεροι από την προϊσταμένη της Εισαγγελείας!
Κατόπιν τούτου η Ιερά Σύνοδος θέλοντας να αποποιηθεί κάθε ευθύνη ανακοίνωσε ότι ουδεμία εντολή έδωσε για μηνύσεις!!! Ίσως οι Ιεράρχες μας δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει το ρόλο που οφείλει να έχει ένας επίσκοπος. Γιατί είναι πολύ απλό να δήλωναν το αυτονόητο ότι οι συντελεστές και οι θεατές της θεατρικής βλάσφημης αυτής παράστασης θέτουν εαυτόν εκτός Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι οφείλουμε να δώσουμε στους υβριστές του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και τους κάθε λογής ανώμαλους την απάντηση που δώσαμε λίγες εβδομάδες πριν στο MEGA CHANNEL. Οφείλουμε να πάρουμε όλοι και πάλι το όπλο που διαθέτουμε, δηλαδή το «Ψαλτήριον» και να συντονιστούμε σε προσευχή στις 20:30 έως τις 22: 30 απόψε και αύριο. Μόνο έτσι θα συμβάλλουμε ώστε τα πύρινα βέλη της βλασφημίας που επιχειρούν να εκτοξεύσουν στον ουρανό οι κάθε λογής ανώμαλοι να γυρίσουν άμεσα στα κεφάλια τους.
Εμπρός λοιπόν Χριστιανοί μου ας τους δώσουμε το ίδιο μάθημα που πήραν προσφάτως και οι του MEGACHANNEL!

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου