Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

O διοικητής Basij επαναλαμβάνει ότι εξοπλίζει την Δυτική Όχθη.

ΣΧΟΛΙΟ : Έχω επισημάνει από το καλοκαίρι ότι δεν είναι μόνο τα γεγγονότα που είδαμε στη Γάζα,αλλά θα δούμε και στην Δυτική Όχθη πολεμικά γεγγονότα,μέχρι να πέσει το Τέμενος του Ομάρ.Ο εξοπλισμός των Παλαιστινίων γίνεται από τους Ιρανούς,που θα είναι ο επόμενος στόχος μετά το πέρας των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία."Ο Εξοπλισμός τους θα γίνει," ο Naqdi είπε την Τετάρτη, προσθέτοντας, «Ό, τι θα γίνει σε      κατάλληλες ώρες ».

Επίσης τον Αύγουστο, Ο γενικός στρατηγός  Naqdi ανακοίνωσε ότι ο εξοπλισμός των   Παλαιστινιακών αντιστασιακών ομάδων στη Δυτική όχθη έχει ήδη αρχίσει.

"Ο εξοπλισμός στη  Δυτική Όχθη έχει αρχίσει και τα όπλα πρόκειται να  παραδοθούν σε άνθρωπους   αυτής τηςπεριοχής," είπε ο Naqdi στο FNA στο περιθώριο της τελετής λήξης ενός φόρουμ ,του Basiji καθηγητών τουΠανεπιστημίου της Τεχεράνης.

Υπογραμμίζει ότι ο εξοπλισμός  στη Δυτική Όχθη θα οδηγήσει στην εξόντωση του σιωνιστικού   καθεστώτος.

Τονίζει την ανάγκη, το Ισραήλ να επιστρέψει τα παλαιστινιακά εδάφη, στους ιδιοκτήτες τους, πραγματικά, είπε ο Naqdi «Οι Σιωνιστές πρέπει να ξέρουν ότι ο επόμενος πόλεμος δεν θα   περιοριστεί  στα σημερινά σύνορα και οι Μουτζαχεντίν θα τους ωθήσουν πίσω

Επίσης, αποκάλυψε ότι  από τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες που χρησιμοποιούνται από τους Παλαιστίνιους στηντελευταία άμυνά τους κατά του Ισραήλ ήταν προϊόντα της Ισλαμικής      Δημοκρατίας του Ιράν, και πρόσθεσε ότι η Τεχεράνη έχει επίσης ότι τους εκπαιδεύσει  σχετικά με τη χρήση αυτών των τεχνολογιών για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Ανώτερος Ιρανός στρατιωτικός  υπάλληλος προειδοποίησε τον Αύγουστο ότι θα επιταχύνουν τον εξοπλισμό τωνΠαλαιστινίων στη Δυτική Όχθη σε απάντηση στην πρόσφατη επίθεση που  πραγματοποίησαν με μη επανδρωμένα αεροπλάνα κατάσκοπους οι Ισραηλινοί και τα κατέρριψαν     πριν  φθάσουν στην πόλη Nατάντζ στην εγκατάστασηεμπλουτισμού του ουρανίου στο κεντρικό      Ιράν.   http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13930710000418   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ FARS NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου