Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

To Κίεβο παραβιάζει σοβαρά τη συμφωνία της Γενεύης με τις στρατιωτικές ενέργειες στην Ανατ.Ουκρανία- Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών

ΣΧΟΛΙΟ : Αν οι Ρώσοι δεν ξανακάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ,τότε πάμε προς επαλήθευση της προφητείας του Αγαθάγγελου,ότι οι Ρώσοι θα διαβούν την Αζοφική θάλασσα,που είναι στην περιοχή Ντόνετσκ,και μέσω και της Χερσονήσου Κριμαίας θα συνεχίσουν την πορεία τους για Κίεβο και φυσικά για Ευρώπη μέσω Ρήνου ποταμού. ΜΌΣΧΑ, 6 Νοεμβρίου RIA Novosti)-Το Κίεβο παραβιάζει σοβαρά τη συμφωνία που επετεύχθηκε    στη Γενεύη τον Απρίλιο, με την ενεργοποίηση της στρατιωτικής δράσης στην Νοτιοανατολική Ουκρανία, δήλωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών την Πέμπτη.

“In looking at the current situation, the question arises as to the practicality of returning to a format that has not brought the expected results,” the Russian ministry said.
Σύμφωνα με την συμφωνία της Γενεύης,στις 17 Απριλίου "οι συγκρουόμενες πλευρές οφείλουν να απέχουν από οποιεσδήποτε ισχυρές δράσεις, τρομoκρατικές, και προκλήσεις" μεταξύ των αρχών του Κιέβου  και των αρχών στις δημοκρατίες της αυτοαποκαλούμενης Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ.

Η Μόσχα είπε ότι έχει αμφιβολίες για επιστροφή στη Γενεύη με μορφή  συνομιλιών σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία. Η μορφή της Γενεύης περιλαμβάνει αντιπροσώπους από τη Ρωσία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουκρανία.

«Είναι προφανές ότι όλες αυτές οι συμφωνίες έχουν  παραβιαστεί σοβαρά από την ουκρανική        πλευρά, αναφέρει το Υπουργείο στην ιστοσελίδα του.

«Εξετάζοντας την τρέχουσα κατάσταση, τίθεται το ερώτημα για την πρακτικότητα της επιστροφής σε μια μορφή που δεν έχει επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα,»είπε το ρωσικό Υπουργείο.

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών πρόσθεσε ότι αντί για αποκλιμάκωση της κατάστασης στην Ανατολική Ουκρανία, το Κίεβο έχει αρχίσει την "ανάπτυξη  βαρέως στρατιωτικού εξοπλισμού που οδήγησε στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και μεγάλη καταστροφή."    http://en.ria.ru/world/20141106/195203995/Kiev-Seriously-Breaching-Geneva-Agreement-With-Military-Actions.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ RIA NOVOSTI:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου