ΡΟΛΟ'Ι'

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Ο Ρωσικός στρατός ετομάζει διάδρομο μέσω Κριμαίας για να μπει στην Αν.Ουκρανία./ Γιατί η Ρωσία ετοιμάζει διάδρομο από την Κριμαία στη Νέα Ρωσία;

ΣΧΟΛΙΟ :Εχουμε γράψει πολλές φορές την προφητεία του Αγαθάγγελου,ότι η Ρωσία μέσω της Αζοφικής θάλασσας και την Κριμαία θα μπει στο Κίεβο και από εκεί μέσω του ποταμού Ρήνου θα συνεχίσει και θα μπει στη Γερμανία και τη Γαλλία.Παρακάτω παραθέτουμε από τις Ρωσικές ιστοσελίδες SV PRESSA και RUSVESNA δύο ειδήσεις που επιβεβαιώνουν την προφητεία του Αγαθάγγελου,η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν ο ήλιος βγει στα Ανατολικό ζώδιο.
Ο Αναπληρωτής Γραμματέας του NSDC της Ουκρανίας ,Mykhailo Koval, είπε ότι ο ρωσικός στρατός φέρεται να ετοιμάζεται να "φτιάξει" ένα διάδρομο  στην Κριμαία.Ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται να χτίσει ένα διάδρομο για να Κριμαία - NSDC της Ουκρανίας | Ρωσική άνοιξη

"Τα ρωσικά στρατεύματα προετοιμάζονται για ενεργές επιθετικές επιχειρήσεις, με στόχο την είσοδο των διοικητικών συνόρων των περιοχών Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, καθώς και την" διείσδυση "με  διάδρομο στην Κριμαία», - ανακοίνωσε ότι είχε ακόμα μία "ιστορία τρόμου",που σχεδιάστηκε, προφανώς,για  να αυξήσει το πεσμένο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και δαιμονοποιούν τη Ρωσία .

Επιπλέον, είπε ότι οι διεθνείς κυρώσεις κατά της Ρωσίας "παραμένουν ένας αποτελεσματικός μηχανισμός, αλλά όχι αρκετός για να αναγκάσει τη Μόσχα να εγκαταλείψει τα επιθετικά σχέδια."
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, από τη"Ρωσική Άνοιξη», ο NSDC Γραμματέας, Oleksandr Turchynov είπε ότι στο Ντόνετσκ μπορεί να ξεκινήσει πόλεμος πλήρους κλίμακας και ζήτησε όπλα από τους Δυτικούς.
http://rusvesna.su/news/1464629950
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA:Corfiatiko.blogspot.com

Ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να φτιάξει διάδρομο από την Κριμαία για να εισβάλλει στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ,δήλωσε χτες ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Εθνικής Ασφάλειας και του Συμβουλίου Άμυνας (NSDC) της Ουκρανίας, Mykhailo Koval.Михаил Коваль и  Александр Турчинов (слева направо)

"Τα ρωσικά στρατεύματα προετοιμάζονται για ενεργές επιθετικές επιχειρήσεις, με στόχο την είσοδο των διοικητικών συνόρων των περιοχών Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, καθώς και την" διείσδυση με διάδρομο στην Κριμαία", - είπε, προσθέτοντας ότι οι διεθνείς κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι ένας αποτελεσματικός μηχανισμός, αλλά όχι αρκετός για να αναγκάσει τη Μόσχα να εγκαταλείψει τα επιθετικά σχέδια.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Koval, "από το έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει αυξηθεί η ποσότητα στρατιωτικού φορτίου,και βαρύς στρατιωτικός εξοπλισμός, ο οποίος κινείται προς την Κριμαία,για να μπει στο Ντόνετσκ και το Λουγκάσνκ.
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι υπάρχουν 15 Ρωσικά Τάγματα στην Κριμαία.Είναι δηλαδή ,περίπου   36 χιλιάδες στρατιώτες οι οποίοι υποστηρίζονται από 300 άρματα μάχης, 265 συστήματα πυροβολικού, 149 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων, 4 τακτικούς πυραύλους  "Tochka-U", 461 μαχητικά αεροσκάφη, 303 ελικόπτερα, 23 πολεμικά πλοία και δύο υποβρύχια. "
Την 26η Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Ουκρανίας,Πέτρο Ποροσένκο, ανέθεσε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας " την ενίσχυση των στρατιωτικών δυνατοτήτων» στα σύνορα με την Κριμαία και στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ρωσία αύξησε σημαντικά τη στρατιωτική παρουσία της στην περιοχή", στην πραγματικότητα μετατρέπει την Κριμαία σε μια "μεγάλη στρατιωτική βάση", η οποία απειλεί όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και όλες τις χώρες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας.
Τον Μάρτιο, η ιστοσελίδα του Προέδρου της Ουκρανίας ζήτησε από  τη Ρωσία να απαγορεύσει την κατασκευή της γέφυρας στην Κριμαία. Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Αζοφική Θάλασσα είναι μια περιοχή  συνολικής ναυτιλίας.
Σημειώστε ότι η δήλωση του Koval συνέπεσε επίσης με τη δήλωση του αφεντικού του - Γραμματέα του NSDC της Ουκρανίας, Αλέξανδρου Turchinov, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Λιθουανίας , Loreto Grauzhinene,και είπε ότι στο Ντόνετσκ μπορεί να αρχίσουν τις εχθροπραξίες σε πλήρη κλίμακα, και παραδοσιακά έχει κατηγορήσει τη Ρωσία για κλιμάκωση των εντάσεων.
Ο Turchinov είπε επίσης ότι το Κίεβο "είναι εξαιρετικά σημαντικό να λάβει στρατιωτική βοήθεια από τη Δύση," και παραδέχθηκε ότι η Ουκρανία δεν θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες της σε όπλα.
Σήμερα η Κριμαία συνδέεται με την υπόλοιπη Ρωσία μόνο με πλοίο. Στο μέλλον, η χερσόνησος θα είναι συνδεδεμένη με την ηπειρωτική χώρα με τη γέφυρα στο Κερτς, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει μέχρι το τέλος του 2018.
http://svpressa.ru/politic/article/149723/?rpop=1
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SV PRESSA:Corfiatiko.blogspot.com
Παρακάτω παραθέτουμε την προφητεία.
 
Αναφέρει ο Αγαθάγγελος στο Κεφ.'η        .<<   Άκουσα φωνή που ερχόταν από την
Άρκτο,λέγοντας αυτό’Ρωσία ξύπνησε από τον ύπνο,για σένα ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου και πριν ο ήλιος φανεί στο ανατολικό ζώδιο εμφανώς θα δείξεις τα αριστοπολεμικά σου όργανα  που θα πληρούν μελωδίες στον αιθέρα.>>
 <<Πάρε τα όπλα γρήγορα,αδερφή μου,,πορεύσου και συνηγόρησε την αλήθεια του Χριστού,την αιώνιο αλήθεια,εσύ τηρείς(κρατάς)το σημείο της αυτής φωταυγούς  δόξης.Αλλά άκουσε ,φίλη αδερφή,,από τους Αγαρηνούς(Τούρκους)στην έβδομη εκατοντάδα(1276+700=1976)θα ενοχλείσαι και απαριθμώντας σχεδόν προς τον τεσσαρακοστόν (1276+740=2016)τροπαιούχος καταβάλεις την Τουρκία,και στη  Χερσόνησο(Κριμαία) θα κάνεις τη νίκη,θα διαβείς την Ελλάδα και θα καταθραύσεις την Ταυρική και τα πέριξ και τα  Μαιωτικά μέρη(Αζοφική θάλασσα κοντά στην Κριμαία)των Σκυθών(Ουκρανία)>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.