Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Προφητεία :Πατροκοσμάς και Γέροντας Παΐσιος: Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς.

Παρακολουθώντας κανείς τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή, το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους, γίνονται πιο επίκαιρα παρά ποτέ τα λόγια που είχαν πει ο Γέροντας Παΐσιος και Πατροκοσμάς.

Ελληνοτουρκικά, Σκοπιανοί, Αλβανοί, κλέφτες, δειλοί και προδότες πολιτικοί! Για όλους και για όλα είχε μιλήσει κατά καιρούς ο Άγιος Παίσιος σε προσκυνητές που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.
Είχε πει πολλά, γεμάτες κουβέντες, ξεκάθαρες λέξεις  παρά το γεγονός ότι μιλούσε πολύ λίγο γι΄αυτά τα θέματα.
Πολλοί ήταν αυτοί που τον αμφισβήτησαν και τον αμφισβητούν…….. και μέσα στις κουβέντες ίσως να έχετε ακούσει  να λένε κάποιοι ειρωνικά…. ΄΄ποιός το είπε αυτό ότι θα γίνει ο άγιος παίσιος;”
Κι όμως, οι προφητείες του έχουν πάρει σάρκα και οστά και ας είναι αυτοί, οι πολλοί που δεν τις βλέπουν.
Άνθρωποι που αναπνέουν, έχουν όραση πηγαίνουν στην εκκλησία, λένε ότι είναι χριστιανοί άλλα είναι τυφλοί στην καρδία και στο πνεύμα όταν δεν μπορούν να δουν τα ξεκάθαρα σημεία των καιρών.
Τα Ελληνοτουρκικά σε κρίση, οι σχέσεις Ελλάδας Σκοπιών Αλβανίας σε κρίση
Οι παλαβοί νομοί έφτασαν στη Βουλή. Ψήφισαν τα πάντα υπέρ των γκέι και των λεσβιών ενώ οι υπόλοιποι υποφέρουν από την φτώχια και την ανεργία. Κανείς υπεύθυνος, όλοι αθώοι στα μεγάλα σκάνδαλα της κλεψιάς του δημοσίου χρήματος.
Έρχονται οι νέες ταυτότητες, προάγγελος του σφραγίσματος στο 666 που θα έρθει τα επόμενα χρόνια.
Πριν από λίγες ώρες ο εκλεγμένος πανηγυρικά δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης βρέθηκε αντιμέτωπος με εξαγριωμένους πολίτες όταν παρευρέθηκε σε εκδήλωση Μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων.
Θυμούνται όλοι τις τοποθετήσεις του δημάρχου για το Σλάβικο κρατίδιο οταν το αποκάλεσε Μακεδονία, για τους Τούρκους ότι είναι φίλοι μας και κολλητοί μας, για τις παρελάσεις και τα συλλαλητήρια ότι είναι κιτς….. και πολλά άλλα.
Όσο περνούν οι μέρες και θα πολλαπλασιάζετε η φτώχεια στην χώρας μας η οργή του λαού θα μεγαλώνει και ας κλείνουν τα μάτια αυτοί που ψήφιζαν μνημόνια χωρίς να τα διαβάζουν, αυτοί που ψηφίζουν νομοσχέδια καταστρέφοντας την Ελληνική κοινωνία δίνοντας δικαιώματα σε μπαμπάδες που έγιναν μαμάδες και μαμάδες που έγιναν μπαμπάδες.
Κλισέ είπαν ότι είναι η Ελληνική κοινωνία αυτοί που υπερψήφισαν την αναδοχή ψυχών παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Σε λίγο καιρό δεν θα τους χωράει αυτός  ο τόπος και μήτε που πάει το μυαλό τους.
Μαζί με την οργή του Θεού έρχεται και η οργή του λαού…. και ο λαός θα είναι  αυτός που θα τους κρίνει πρώτος.

Και όπως είπαν και οι άγιοι γέροντες μας  ο Άγιος Παίσιος και Πατροκοσμάς  ο κόσμος θα σιχαθεί και θα κυνηγήσει τους πολιτικούς.

Ποιος μπορεί να τους αμφισβητήσει ποια ;

greekaffair.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου