Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Eμφάνιση του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ σε ναό στην Αίγυπτο.

Το θαύμα της εμφάνισης του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πάνω από το θόλο της εκκλησίας στις 1 η ώρα τη νύχτα που συνεχίστηκε ως την επόμενη το πρωί στο Κafr Samri βόρεια του Καίρου …Aucune description de photo disponible.
Η εμφάνιση σύμφωνα με τις μαρτυρίες πραγματοποιήθηκε στο Kfar Samri Minya την Τετάρτη 24/7/2019 στις 1 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Ήμασταν εντός της εκκλησίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Κafr Samri, για να περάσουμε μια νύχτα με πνευματικότητα στις 24/7/2019 και πήγαμε στο ναό αφότου κάναμε κομποσχοίνι……….
Διηγείται η κ. Madame Suheir: ήταν 1 η ώρα, περασμένα μεσάνυχτα και δεν μ΄έπαιρνε ο ύπνος και βγήκα στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου και είδα ολόκληρο το Μιχαήλ δυνατό και φωτεινό ολοκάθαρα και τα φτερά του ήταν πολύ μεγάλα και σταμάτησε ο φόβος μου και έκλαιγα από χαρά και ήρθε και η κ.Zizaf στο μπαλκόνι και τον είδε κι αυτή.Details of the Miracle The appearance of the angel Michael above the domes of the church at 1 pm and continuing to appear until the next morning in the pictures

Είπε η κ. Zizaf:
Είδα η ίδια τον Αρχάγγελο Μιχαήλ … εμφανίστηκε δίπλα στον σταυρό (του ναού) και είχε πολύ μακριά φτερά.Και προσευχήθηκα για τους γνωστούς για τους ιερείς κλπ Και άνοιγε τα φτερά του που ήταν λευκά και γκρίζα… και η εμφάνισή του κράτησε από τις 1 τη νύχτα ως τις 5 τα χαράματα. Στο ενδιάμεσο κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και τον παρακαλούσαμε και του ζητούσαμε να ξαναεμφανιστεί και όντως έτσι έγινε και πάλι. Η τελευταία φορά που τον είδαμε τον Μιχαήλ ήταν σαν ένα τεράστιο περιστέρι με πολύ ωραία φτερά και κατευθύνθηκε προς το ναό…. christian-dogma,light-dark 26,27/7/19
To γεγονός έχει προκαλέσει σάλο και προβάλλεται διαρκώς από τις χριστιανικές σελίδες και διαδίκτυο της Αιγύπτου.
dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου