Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Τι δηλώνει στο ΣΙΓΜΑ ο Μητροπολίτης Μόρφου μετά τη θύελλα αντιδράσεων.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις απόψεις του Μητροπολίτη Μόρφου ότι η ομοφυλοφιλία είναι πρόβλημα που μεταφέρουν οι γονείς στο παιδί, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Υποστηρίζει ότι είναι πρόβλημα που συνήθως το μεταφέρουν οι γονείς στο παιδί. Και αυτό συμβαίνει την ώρα της σεξουαλικής πράξης ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας, όταν γίνεται σεξουαλική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική τόνισε ο Μητροπολίτης Νεόφυτος.
Μιλώντας σήμερα αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ δήλωσε ότι «οι άνθρωποι τα εγκαταλείπουν όλα, εκτός από τις επιθυμίες τους».
Ο Μόρφου Νεόφυτος που μίλησε για πρώτη φορά για τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχει φιλανθρωπία στη Μητρόπολη Μόρφου για αυτούς που αγωνίζονται, ακόμη και στους ομοφυλόφιλους».
Κριτική στον Μητροπολίτη Μόρφου για τις δηλώσεις του άσκησε από το στούντιο του ΣΙΓΜΑ ο θεολόγος Θεόδωρος Κυριάκου.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου ήταν απαράδεκτες και μεσαιωνικές. Στιγμάτισε γυναίκες, στιγμάτισε μάνες».
 Ο Κυριάκου τόνισε ότι οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου δεν εκφράζουν το σύνολο των Ιεραρχών.
Σε μια άλλη εξέλιξη στο μικροσκόπιο της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μπήκαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive, η Επίτροπος Διοικήσεως κάνει σκέψεις για παρέμβαση στα πλαίσια του ρατσισμού.  Τις τελευταίες ώρες γίνεται μελέτη του περιεχομένου των δηλώσεων και δεν αποκλείονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου