Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ο πάπας που το μόνο που είχε να δώσει στην πεινασμένη Αφρική ήταν τα προφυλακτικά τώρα το μόνο που έχει να δώσει στην επίσης πεινασμένη Λατινική Αμερική είναι πειραματικό εμβόλιο…”Εμβολιαστείτε είναι πράξη αγάπης” λέει στη Λατινική Αμερική!!

 

Ο πάπας που το μόνο είχε να δώσει στην πεινασμένη Αφρική ήταν τα προφυλακτικά τώρα το μόνο που έχει να δώσει στην επίσης πεινασμένη Λατινική Αμερική είναι πειραματικό εμβόλιο…”Εμβολιαστείτε είναι πράξη αγάπης” λέει στη Λατινική Αμερική!!Yποκρισία εις το έπακρον.

Mε νέο μήνυμα του μέσω vidéo, για την υποστήριξη της καμπάνιας « It’s up to you » για μαζικό εμβολιασμό σε ΗΠΑ και λοιπές χώρες Αμερικής ο 84χρονος Πάπας Φραγκίσκος (σσ καλά αυτοί σίγουρα δεν παθαίνουν Αλτσχάιμερ;;) απευθύνει κάλεσμα για εμβολιασμό τα καλά των δικών μας..Το μήνυμα το απεύθυνε στην ισπανική γιατί κυρίως προσβλέπει στην Λατινική Αμερική όπου το κλίμα είναι πιο ζηλωτικό κι ο κόσμος δεν εμβολιάζεται.

Ταυτόσημο μήνυμα με των δικών μας σαν να προέρχεται από την ίδια πηγή «Με τη χάρη του Θεού και τη εργασία πολυάριθμων ατόμων διαθέτουμε σήμερα εμβόλια για να προστατευθούμε από το Covid-19. Αυτά δίνουν την ελπίδα να τεθεί τέλος στην πανδημία αλλά μόνο αν αυτά είναι προσβάσιμα σε όλους κι αν εργαστούμε μαζί » συνεχίζει. Ο πάπας που το μόνο που είχε να δώσει στην πεινασμένη Αφρική ήταν τα προφυλακτικά τώρα το μόνο που έχει να δώσει στην επίσης πεινασμένη Λατινική Αμερική είναι πειραματικό εμβόλιο…

«Το να εμβολιαστείς με εμβόλια εξουσιοδοτημένα από τις αρμόδιες αρχές είναι μια πράξη αγάπης», λέει ο μη Φτωχούλης του Θεού που έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για κάθε πολίτη του κρατιδίου του Βατικανού. Πρωτοπόρος «Et contribuer à ce que la plupart des gens soient vaccinés est un acte d’amour». Η αγάπη είναι ομοίως κοινωνική και πολιτική εξηγεί ο πάπας τον έπιασε ο πόνος σ΄έναν κόσμο απόλυτης κοινωνικής αδικίας που το το 1% κατέχει το 99% του παγκόσμιου πλούτου και σε μια εποχή παγκόσμιας πολιτικής εκτροπής όπου τα δυτικά καθεστώτα διολίσθησαν σε ολοκληρωτικά απολυταρχικά. «Είναι παγκόσμια, πάντα γεμάτη από μικρές χειρονομίες προσωπικής φιλανθρωπίας ικανές να μεταμορφώσουν και να βελτιώσουν τις κοινωνίες.» «Το να εμβολιαστείς είναι ένα απλό αλλά βαθύ μέσο προώθησης του κοινού καλού και φροντίδας του άλλου, συνεχίζει στο μήνυμά του, ειδικά για τους πιο ευάλωτους ». «Ζητώ από τον Θεό, καταλήγει ο καθένας από εμάς να μπορέσει να συνεισφέρει τον μικρό του κόκκο άμμου, τη μικρή του κίνηση αγάπης. Όσο μικρή κι αν είναι, η αγάπη είναι πάντα μεγάλη. Συμβάλλετε με αυτές τις μικρές χειρονομίες σε ένα καλύτερο μέλλον » δήλωσε σύμφωνα με το vaticannews. Μιλάει για νανο-αγάπη…για την αγάπη που τον διακρίνει που δεν είναι ούτε καν ψυχίο αλλά νανοσωματίδιο αγνώστης ταυτότητας ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν τη σύνθεση του ψευδεπίγραφου γενετικού εμβολίου..

Ο ποντίφηκας κρύβεται στις λεπτομέρειες. Θα ήταν πράξη αγάπης αν ήταν όντως εμβολιασμός.Αμ δεν είναι, διαφορετική άποψη έχει ο καθ΄ύλην αρμόδιος Luc Montagnier νομπελίστας Iατρικής 2008 Καθηγητής Ιολόγος που ανακάλυψε τον ιό του AIDS: Αυτά τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητήριο.Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται με αυτά. Είναι έγκλημα κατά παιδιών. Τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα,αναποτελεσματικά.Δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση του ιού.!!”Oπότε με βάση τα λεγόμενα του πλέον ειδήμονα η προτροπή του πάπα εμβολιαστείτε είναι πράξη μίσους κι εγκληματικής φύσεως…

Ο πάπας ζητάει να βάλουμε το λιθαράκι μας στην οικοδόμηση του μεγαλύτερου παγκόσμιου ολοκληρωτισμού από καταβολής κόσμου. Τηρεί σιγή ιχθύος για διακρίσεις, απαρτχάιντ, γκετοποίηση πληθυσμών,lockdown, κατάργηση θεμελιωδών ελευθεριών, υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού που ο ίδιος πρώτος εισήγαγε και βέβαια για την επικαιροποίηση του εκβιαστικού διλήμματος του θηρίου που ζούμε ” καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι”’. Αυτά και μετά σου λέει πως ο πατρο Κοσμάς είχε άδικο όχι είχε πάρα πολύ δίκιο μέσα έπεσε και σ΄αυτό!!

Στην Ιταλία κάποιοι τον σατιρίζουν στην Ελλάδα δυστυχώς κάποιοι ορκισμένοι στην παγκόσμια ελίτ έγιναν ορντινάντσες του. Κι αυτός ο κύριος εδώ που έχει κάνει την ανάρτηση είναι δημόσιο πρόσωπο ψυχίατρος εγκληματολόγος και βαθιά θρησκευόμενος!!και όμως ..

κι άλλος Ιταλός …τον περιποιήθηκαν καλά

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου