Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

φήμες ότι ο Ερντογάν υποβάλλεται σε επέμβαση καρδιάς;

 

Φωτο " τα Χερουβείμ μέσα στην Αγία Σοφία που βεβήλωσε"

 Με την κατάρρευση του Ερντογάν ξεσηκώθηκε ο κόσμος μέσα στην τουρκία

Τουρκία: Εκατοντάδες συλλήψεις σε κατασταλτικές επιθέσεις
"Σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στις 14 Μαΐου στην Τουρκία, το δικαστικό σώμα και η αστυνομία εξαπέλυσαν μια πανεθνική κατασταλτική επίθεση κατά της αριστερής κουρδικής αντιπολίτευσης την Τρίτη. 

Τουλάχιστον 150 άτομα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τη διάρκεια επιδρομών σε 21 επαρχίες –από την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και την Άγκυρα μέχρι τα κουρδικά νοτιοανατολικά – και ιδίως δικηγόρους, δημοσιογράφους, πολιτικούς και καλλιτέχνες.

 Η λίστα καταζητούμενων της αστυνομίας περιλαμβάνει συνολικά 216 ονόματα καταζητούμενων που κατηγορούνται για υποστήριξη τρομοκρατικής οργάνωσης - εννοώντας το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).

 Όπως συμβαίνει συνήθως σε περιπτώσεις φερόμενης σχέσης με την τρομοκρατία, επιβλήθηκε 24ωρη απαγόρευση επαφής σε όσους προσήχθησαν στο αρχηγείο της αστυνομίας"

Θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τον βγάλουν αύριο στο γυαλί γιατί οι οπαδοί του ανησυχούν. 

"Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις του, σήμερα και αύριο, για λόγους υγείας, ενώ απομένουν λίγες μόλις εβδομάδες μέχρι τις κρίσιμες εκλογές της 14ης Μαΐου.
Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι, ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε νωρίτερα ο 69χρονος Ερντογάν σε ανάρτησή του στο Twitter.

Λίγες ώρες αργότερα, ο αντιπρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), γνωστοποίησε ότι ο Εντογάν θα συμμετάσχει μέσω βιντεοσύνδεσης στην αυριανή τελετή για τα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού στο Άκουγιου και ότι αναβάλλεται επίσης η προεκλογική συγκέντρωση στη Μερσίνα"

1 σχόλιο: