Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Μάτωσαν και μυρόβλυσαν Εσταυρωμένοι σε όλη την Ελληνική Επικράτεια ; ...μήπως "ματώσουμε" και εμείς;

 

Μεγάλη Παρασκευή επισημαίνουμε :
"τι σημαίνει Εσταυρωμένοι σε όλη την Επικράτεια να ματώνουν και να μυροβλυζουν ; ( δίχως λόγια αδελφοί για να δούμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ χρειάζεται Μετάνοια )"

Υπήρχαν πληροφορίες ότι μάτωσαν Εσταυρωμένοι στην Βόρεια Ελλάδα , στα νησιά , στην Αθήνα.  

Σήμερα Διαβάζουμε :
Σκούπισε ο ιερέας το σημείο και το χαρτί με το οποίο σκούπισε το ξύλο έβαψε από τη μπογιά και μύρισε Άγιο Μύρο… Το υγρό συνέχιζε να βγαίνει και το ίδιο το ξύλο το απορροφούσε πάλι. Αυτό συνέβη ξανά και ξανά..


Στο χωριό Δαμαβόλο του Μυλοποτάμου, στον ορεινό Ψηλορείτη, μια μικρή κοινωνία με 120 κατοίκους συζητούν όλοι για το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης όταν ο σταυρός με τον Εσταυρωμένο άρχισε να βγάζει ένα περίεργο υγρό… Κολλώδες και μυρωδικό! Σαν να είχε ρίξει κάποιος πολλά κιλά Άγιο Μύρο στην εκκλησία. Ο ιερέας του ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έζησε συγκλονιστικές στιγμές το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.
Περισσότερα στο https://www.triklopodia.gr
Σύνδεσμος Βίντεο 

Όλα αυτά είναι Θεοσημεία για να μας φωνάξουν, ότι μας έβαλαν και πατάμε σε κόκκινες γραμμές, ενώ  τρέχουμε στις λεωφόρους της ανομίας .



Όλα αυτά δείχνουν κάτι ΕΠΕΙΓΟΝ να βιάζεται ..

Όλα αυτά για τους πιστούς δείχνουν κάτι που μπορούν να το νιώσουν σύμφωνα με την δεκτικότητα τους , ενώ για τους δυσκολεμένους αδελφούς μας δείχνουν  κάτι παράδοξο και μακάρι να προβληματιστούν  .
Η ανθρωπότητα μετά την Πασχαλιά και με όσα αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ εισέρχεται όχι απλώς σε πόλεμο αλλά σε προεόρτια πυρηνικού Αρμαγεδδώνα..
Μια ευχή να κάνουμε , να μην πέσουν πυρηνικά και μας κάψουν σαν τα Σόδομα και τα Γόμορρα..αλλά λέτε να γλυτώσουμε με την φορά που πήραν οι αντίχριστοι και θέλουν να τροποποιήσουν την Δημιουργία;
Τι μπορούμε να σώσουμε στο παρα πέντε ;
Την ψυχή μας που για αυτήν Σταυρώθηκε ο Χριστός και Αναστήθηκε για να της δώσει την ελπίδα της Αιωνιότητας . 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου