Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα : Προσέξτε μην λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι του Θεού…

 


Χριστός ανέστη σε ολους τους εργαζόμενους της σελιδας τρικλοποδιά και σε όλους τους αναγνωστες.

Θελω να ρωτήσω ολους αυτούς που ξέρουν να κατακρίνουν τα περι του Αγίου Φωτός. Και τους πιάνει για τετοιες συζητήσεις παραμονές της Αναστασεως. Δεν τους παρεξηγω να κρατήσουν τις γνώμες τους για τον εαυτό τους. Εμείς σαν γνήσιοι ορθόδοξοι χριστιανοι δεν τους ενοχλούμε στο τι πρεσβευουν. Στο θρόνο της καρδιάς τους εχουν βαλει τον αντίδικο του Χριστού. Με γιά τους με χαρά τους. Μην στηλιτεύετε τα πιστεύω των Χριστιανών είναι ασεβεια.

Αλλωστε ο Χριστός είπε<οστις θελει οπισω μου ελθείν απαρνησασθω εαυτόν και αρατον τον σταυρον και ακολουθητω μοι>Επιτελους σταματηστε μην στηλιτεύετε.

Και θελω να πω σε όλους τους αθεους που δυστυχώς ειναι και βαπτισμένοι χριστιανοι ορθόδοξοι. Κάνει ενας συνανθρωπος μας ομολογια πιστεως και πέφτουν να τον φάνε και ξεχνουν οι ταλαιπωροι τι είπε ο Χριστός μας:<οστις με ομολογήσει εμπροσθεν των ανθρώπων θα τον ομολογήσω και γω στην επουρανια βασιλεία του Πατρός μου.

Γιατί δεν σεβεστε τα πιστεύω τους αυτων που ομολογούν δημόσια τον Κυριό μας Ιησού Χριστό. Θέλετε να το παίζετε εξυπνοι και άθεοι; με για σας με χαρα σας. Εσεις οταν πετάτε ολες τις σοκινγκ χαζομάρες σας και την κάθε ανακρίβεια που κατεβάζει η κουτρα σας ετσι για να το πεζετε μαγκες απεναντι σε ανθρώπους που εφαγαν χαστούκια απ τη ζωή και το μόνο που τους έμεινε ειναι η πιστη στο Χριστό μας. Ειναι η ελπιδα τους, ειναι η παρηγοριά τους. Εσείς γιατι τετοιο μενος να τους λοιδωρειτε και να τους υποτιμάτε; θα σας πω γιατί.

Γιατί δεν έχετε στην ψυχή σας την καλωσύνη, την Αγάπη, την πραότητα, την ειρήνη και όλες αυτες τις αρετες που ανεφερα τις εχει ενας άνθρωπος του Χριστού μας. Εσεις που λοιδωρείτε, εχετε λεγεωνα διαβόλων μεσα σας που σας ξεσηκώνουν εναντίον των ανθρώπων του Θεού. Ειστε για λύπηση κυριοι.

Εσείς εχετε τα κομπλεξ, τον ναρκισσισμο, εχετε τη φιλαργυρία, την ειρωνία και όλα αυτά τα αρνητικά που προανέφερα τα εχετε εσεις γιατί σας χορεύει το ταγκαλακι που έλεγε και ο Αγιος Παίσιος. Το χόμπυ σας είναι να πουλάτε εξυπνάδες σε αληθινούς χριστιανους που κάνουν αγώνα τίμιο.

Προσεξτε μην λειτουργησουν οι πνευματικοι νόμοι του Θεού και το τελος σας θα ειναι οικτρό αν δεν μετανοήσετε. Οπως οικτρό ηταν το τελος αυτών που χλεύαζαν τον Κυριό μας Ιησού Χριστό. Οπως οικτρό ηταν το τέλος αυτών που συκοφάντησαν τον Αγιο Νεκτάριο.

Για ριξτε μια ματια στην Ιστορία ποιο ηταν το τέλος αυτών. Και μην ξεχνάτε εσεις οι εξυπνοι που χλευάζετε συνανθρώπους σας που ομολογουν την ορθή πιστη. Αυτοί οι συνάνθρωποί σας αν δοκιμάζονται απο χαστούκια της ζωής ειναι τα αγαπημένα παιδιά του Χριστού μας.

Καλη μετανοια ευχομαι σε όλους τους αθέους και χλιαρούς χριστιανούς που το μονο που ξέρουν είναι να πουλάνε πνεύμα χωρίς ουσία

Ευχαριστώ ιστοσελιδα τρικλοποδια και αγαπητούς αναγνώστες.

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα.

Χριστός Ανέστη!

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου