Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

«Ο ευλογημένος βασιλιάς θα ανέβει στο θρόνο»: μια συγκλονιστική προφητεία της μοναχής Μαρίας της Σαμάρας.

 


Το 1908, η Maria Ivanovna Matukasova εμφανίστηκε στη Σαμάρα σε μια βαθιά

θρησκευόμενη οικογένεια. Ο πατέρας της χάθηκε κατά τη διάρκεια της επανάστασης και η μητέρα της γρήγορα τυφλώθηκε, οπότε ενώ ήταν ακόμα κορίτσι, έπρεπε να αφήσει το σχολείο και να κερδίσει τα προς το ζην πλέκοντας. Χάρη σε αυτή τη δεξιότητα μπόρεσε αργότερα να βρει δουλειά ως καθηγήτρια οικιακής οικονομίας σε ένα σχολείο, αλλά δεν άντεξε πολύ εκεί. Εκείνες τις μέρες, η αληθινή πίστη στον Θεό δεν ήταν αποδεκτή μόνο στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Και επειδή η Μαρία επισκεπτόταν συχνά τον ναό, την έστειλαν σε μια αποικία. Ήταν μια τρομερή στιγμή.

Μετά την απελευθέρωση, η Μαρία έμεινε χωρίς συγγενείς, στέγη και μέσα διαβίωσης, οπότε έπρεπε να στραφεί στον γέροντα και να δεχτεί το κατόρθωμα της ανοησίας. Έχοντας απορρίψει όλες τις εγκόσμιες αξίες, η Μαρία επισκεπτόταν καθημερινά την εκκλησία της Αναλήψεως στο χωριό Kinel-Cherkassy. Πολλοί ήταν επιφυλακτικοί μαζί της, αλλά υπήρχαν και εκείνοι που έρχονταν συχνά στη γριά βοηθώντας τη με το φαγητό. Πίστευαν ότι η Μαρία είχε το χάρισμα της θεραπείας και της σοφής διδασκαλίας. Είχε όμως άλλο χάρισμα. Μπορούσε να δει το μέλλον, αλλά ήταν δύσκολο να ερμηνευτεί η ηλικιωμένη γυναίκα με μονοσύλλαβα και δεν ήταν πάντα σαφής.

Για τις μέρες μας μίλησε και η Μαρία Σαμαρά. Είπε ξεκάθαρα μια συγκεκριμένη χρονιά που θα γίνει ξεχωριστή για τη Ρωσία, και αυτό είναι το τρέχον έτος, το 2024. Η ηλικιωμένη γυναίκα προειδοποίησε ότι φέτος «ένας ευλογημένος βασιλιάς θα ανέβει στο θρόνο της Ρωσίας, από τον οποίο θα ξεκινήσει μια μεγάλη δύναμη». Αυτή η πρόβλεψη προκαλεί έκπληξη γιατί δεν ονομάστηκε κάθε μάντης μια τέτοια ακριβή ημερομηνία, ακόμη και το έτος που οι κάτοικοι της χώρας μας θα επιλέξουν τον αρχηγό τους. Είναι απίθανο η Μαρία να γνώριζε ότι οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν στη Ρωσία το 2024. Τα λόγια της ότι θα υπάρξει «ένας βασιλιάς που θα έρθει και θα μας σώσει» είναι επίσης ενδιαφέροντα γιατί απηχούν στενά παρόμοιες προβλέψεις της Βάνγκα και της Ματρώνας της Μόσχας.

Η Μαρία ισχυρίστηκε ότι με τον ερχομό του Τσάρου, η ζωή στη Ρωσία θα άλλαζε πολύ προς το καλύτερο: «Θα είναι ζεστό, ζεστό από τη ρωσική εστία, και θα υπάρχει πολύ ψωμί, πολλά ψωμάκια...». Είναι αρκετά δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς σήμαιναν τα λόγια της, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι προβλέψεις της θα γίνουν πραγματικότητα.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου