Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Βιβλιοπωλείο Costco - η Αγία Γραφή είναι μυθοπλασία.

Mέρες που έρχονται[Χριστούγεννα]και στην Αμερική ξεκίνησαν την αντι-χριστιανική προπαγάνδα.Το νου μας γιατί και στην Ελλάδα ο πόλεμος με τις αντίθεες δυνάμεις έχει ξεκινήσει.Η κατάργηση της Κυριακής ως αργία αλλά και όσα θα βρούμε μπροστά μας θα είναι δύσκολα και θα χρειαστεί πνευματικός αγώνας.    Τι κάνει την Αγία Γραφή, το «Οι Αγώνες Πείνας» και το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" να έχουν κάτι κοινό; Και τα τρία είναι έργα μυθοπλασίας, σύμφωνα με τους βιβλιοπώλες στην Costco.
        Ο Πάστορας  Caleb Kaltenbach έκανε την συγκλονιστική ανακάλυψη την περασμένη Παρασκευή, καθώς ψώνιζε ένα δώρο για τη σύζυγό του σε ένα Βιβλιοπωλείο Costco στο Simi Valley,στην Καλιφόρνια.

download

         "Όλα τα Ευαγγέλια ήταν χαρακτηρισμένα ως μυθοπλασία,"μου είπε ο πάστορας . "Μου φαινόταν περίεργο."
          Ο Kaltenbach είναι ο επικεφαλής πάστορας στην Discovery Εκκλησία, μια μη-θρησκευτική χριστιανική εκκλησία στη νότια Καλιφόρνια.
         Σκέφτηκε ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος λάθους ,έτσι καθάρισα το ράφι και για άλλες Βίβλους. Κάθε αντίγραφο ήταν σταμπαρισμένο με ένα αυτοκόλλητο που έγραφε, "$ 14.99 Fiction".
           Ο πάστορας ήξερε ότι κάτι δεν πρέπει να πάει καλά, έτσι αναζήτησε ένα υπάλληλο της Costco, ελπίζοντας σε μια απάντηση. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να βρεθεί κανείς πρόθυμος να απαντήσει στην ερώτηση του (η οποία δεν  εκπλήσσει, αν έχετε ψωνίσει σε βιβλιοπωλεία της Costco).
           Δεδομένου ότι κανείς δεν βρέθηκε στο κατάστημα που να είναι πρόθυμος να προσφέρει βοήθεια, ο ποιμήν ο καλός της Discovery Εκκλησίας έσκισε μια φωτογραφία της Βίβλου και έγραψε στο ποίμνιό του.

       «Οι άνθρωποι είναι αρκετά σοκαρισμένοι και αναστατωμένοι," μου είπε. "Υποτίθεται ότι πρέπει να ζούμε σε μια εποχή ανοχής, αλλά η Costco δεν φαίνεται πάρα πολύ ανεκτική."
      Αμφιβάλλω ότι θα ονομάσει το Κοράνι ως μυθοπλασία,είπε ο πάστορας Kaltenbach . Ο Θεός να μας βοηθήσει αν το έκαναν.
       "Αν δεν πιστεύουν στην Αγία Γραφή, αυτό είναι εντάξει - αλλά τουλάχιστον η ετικέτα ως« θρησκεία », όπως κάνουν μερικά βιβλιοπωλεία, ή« έμπνευση »,», είπε.
        Έτσι κάνει το κατάστημα αποθήκη που πουλάει απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, που έχει ένα πρόβλημα με το Λόγο του Θεού;
       Κάλεσα την Costco στην έδρα Issaquah, Wash ελπίζοντας να πάρω απαντήσεις. Η συμπαθητική κυρία που απάντησε στο τηλέφωνο μου είπε ότι γνώριζε το θέμα και αναφέρθηκε  σε ένα «ανθρώπινο λάθος σε μια αποθήκη."
"Είναι όλα τα σταθερά», είπε.                http://www.trunews.com/costco-bible-fiction/       ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRU NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου