Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ… ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνεχίζοντας τον παγκοσμιοποιητικό και πανθρησκευτικο το κατήφορο ο Πάπας της Ρώμης και τα τελευταία χρόνια επίτιμος… συνπροσευχητής του πατριάρχη Βαρθολομαίου, δήλωσε σε δημόσια συγκέντρωση ότι ο Ιησούς δεν ήταν τίποτα παραπάνω από… ένας απλός άνθρωπος!

Πλέκοντας το εγκώμιο του Ιησού, στον οποίο απέδωσε την παράδοση της προσευχής στην ανθρωπότητα, δήλωσε το καταληκτικό ότι ο Ιησούς δεν.. ήταν πνεύμα. Ο Ιησούς ήταν ένα πρόσωπο, ένας άνθρωπος με τις πληγές του Σταυρού που προσεύχεται για εμάς.
Η δήλωση αυτή ότι ο Ιησούς είναι ένας απλός άνθρωπος και όχι Θεάνθρωπος, μας θυμίσει την αίρεση του Αρείου που είχε ταλαιπωρήσει την Ορθοδοξία και η οποία καταδικάστηκε στην Α Οικουμενική Σύνοδο. Την αντίληψη αυτή καλλιεργεί και η Νέα Τάξη που επιδιώκει να την επιβάλλει στην ανρθωπότητα.
Αυτός είναι ο Πάπας της Ρώμης τον οποίο Ορθόδοξοι ιεράρχες αποκαλούν αδελφό τους και ορισμένοι ακόμα και…Άγιο!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr        http://nikosxeiladakis.gr/%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%83-%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bf-%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bb%cf%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου