Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

«Χάρτης σοκ στη Γερμανία- Η μισή Τουρκία στην Αρμενία!»

ΣΧΟΛΙΟ : Mετά τους Κούρδους,δικαιούνται και οι Αρμένιοι τα εδάφη τους. Αναμένουμε εξελίξεις που τις είχε πει ο Άγιος Πα'ί'σιος.


«Αντιδράσεις για το χάρτη σκάνδαλο στην Κολωνία», γράφει η 'Μιλιέτ'
Ως χάρτης ‘σκάνδαλο’ χαρακτηρίζεται  η προβολή σε συγκέντρωση Αρμενίων στη Γερμανία μιας Αρμενίας που περιλαμβάνει τη μισή Τουρκία… αλλά και την κατεχόμενη Κύπρο!
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Επίσκοπος των Αρμενίων της Γερμανίας, στην Κολωνία,  προβλήθηκε χάρτης της Αρμενίας, όπου δείχνει τη μισή Τουρκία και την κατεχόμενη Κύπρο να ανήκει στην Αρμενία.
Η συνάντηση των Αρμενίων της Διασποράς,  έγινε χθες,  δίπλα στον παγκοσμίου φήμης καθεδρικό ναό της Κολωνίας, στο συνεδριακό κέντρο της Καθολικής Εκκλησίας, όπως σημειώνεται.
Η εκδήλωση έγινε με θέμα «Ο Αρμενικός Πολιτισμός και η Ιστορία» και στον τοίχο προβλήθηκε ο χάρτης με ονομασίες της Αρμενίας μιας έκτασης που άρχιζε από την Σαμψούντα στο βορρά μέχρι τη Μερσίνη στο νότο, συμπεριλαμβανομένης της κατεχόμενης Κύπρου. Επιπλέον, στην Κωνσταντινούπολη είχε τοποθετηθεί ένας σταυρός…
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν αντιδράσεις για αυτόν τον χάρτη, σημειώνει το δημοσίευμα, τόσο από τους διοργανωτές, όσο και από τις γερμανικές δημόσιες αρχές που σχολίασαν το θέμα.


(Στοιχεία από milliyet.com.tr, sondakika.com)



--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου