Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Tom Horn: Ο Πέτρος ο Ρωμαίος θα αντικαταστήσει σύντομα τον Πάπα Φραγκίσκο!

Στο 6λεπτο βίντεο που παρουσιάζεται παρακάτω, ο συγγραφέας Tom Horn εξηγεί γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος μπορεί να μην είναι αυτός που εκπληρώνει την 878χρονη προφητεία του Μαλαχία,
 η οποία προείπε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον τελικό 112ο Πάπα, καταλήγοντας στον Petrus Romanus, που σημαίνει Πέτρος Ρωμαίος, ο οποίος θα υπηρετεί σαν Πάπας όταν καταστραφεί  η Ρώμη και ο Θεός κρίνει τον λαό Του.
Ο Mαλαχίας έγραψε την ακόλουθη προφητεία για τον 112ο Πάπα.


"Στην τελική διωγμό της Ιεράς Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα καθίσει ο Πέτρος Ρωμαίος, ο οποίος θα βοσκήσει τα πρόβατά του σε πολλές δοκιμασίες, και όταν τελειώσει αυτό, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο τρομακτικός δικαστής θα κρίνει τον ΄Ανθρωπο. Το τέλος. "

Το 2011, ο Tom Horn προέβλεψε με ακρίβεια την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου του XVI, του 265ου Πάπα. Ο Πάπας Φραγκίσκος τον αντικατέστησε, ανέλαβε καθήκοντα στις 13 Μαρτίου 2013. Όλοι συμφωνούν ότι ο Πάπας Βενέδικτος XVI ήταν ο 111ος Πάπας από την προφητεία του Μαλαχία Έτσι, ο Πάπας Φραγκίσκος φαίνεται να είναι ο 112ος, ο οποίος πρέπει να εκπληρώσει την προφητεία. Ωστόσο, ο Τομ Χοντ πιστεύει ότι ο Πάπας Φραγκίσκος δεν είναι αυτός.
 "Πιστεύω ότι ο Πάπας Φραγκίσκος δεν εκλέχθηκε κανονικά. Πιστεύω ότι κάποιοι hank-panky πήγαν στο κονκλάβιο. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι έχει να κάνει με το γιατί επέλεξε τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης σαν συνώνυμο του. Το πραγματικό του όνομα είναι το Bergoglio, όπως γνωρίζετε, επειδή ο Φραγκίσκος της Ασίζης  προφήτευσε για τον τελικό Πάπα και είπε ότι δεν θα εκλεγεί κανονικά. Τώρα αυτό σημαίνει ότι είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για λόγους που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, αλλά πιστεύω ότι είτε πρόκειται να αποσυρθεί από το αξίωμα, είτε πρόκειται να παραιτηθεί όπως ο Βενέδικτος, σύντομα. Και ο τύπος που έρχεται να πάρει τη θέση του είναι στην πραγματικότητα ο πραγματικός Πάπας 112 με εκλογή, ο Petrus Romanus.
Οι άνθρωποι που πραγματικά ... μερικοί από τους Καρδιναλλούς που ψήφισαν τον Πάπα Φραγκίσκο τώρα θέλουν να παραιτηθεί. Το έχουν δημοσιεύσει αυτό. Είναι στα νέα. Θέλουν να παραιτηθεί και θέλουν να αντικατασταθεί από τον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού, του οποίου το όνομα σημαίνει κυριολεκτικά ο Πέτρος Ρωμανός, ο Πέτρος ο Ρωμαίος ».
Ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, κοινώς γνωστός σαν Καρδινάλιος, είναι ο Pietro Parolin, ο οποίος παρουσιάζεται στην παραπάνω φωτογραφία με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Oμπάμα. Ο Παρολίνο φαίνεται να είναι καλύτερος για τον τίτλο του Πέτρου του Ρωμαίου από τον Πάπα Φραγκίσκο για διάφορους λόγους.
 Πρώτον, το πραγματικό του όνομα είναι Pietro, το οποίο είναι Ιταλικά για τον Petrus (Λατινικό) ή τον Peter (Αγγλικά). Δεν μπόρεσα να βρω τον ορισμό του Παρολίνο.
    
Δεύτερον, σε αντίθεση με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος είναι ντόπιος της Αργεντινής, ο Παρολίνο είναι ιθαγενής της Ιταλίας, γεγονός που τον καθιστά καλύτερο να ονομάζεται Πέτρος Ρωμαίος.

Τρίτον, ο Παρολίνο είναι σήμερα 62 ετών, 18 ετών νεώτερος από τον Πάπα Φραγκίσκο, γεγονός που τον καθιστά πιο πιθανό να ζήσει αρκετά για να εκπληρώσει την προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ότι είναι στην εξουσία κατά την καταστροφή της Ρώμης. Στην ηλικία των 80 ετών, φαίνεται σαν ένα τέντωμα για τον Πάπα Φραγκίσκο να ζήσει αρκετό καιρό για να εκπληρώσει τις προφητείες.
Εάν ο Τομ Χορν είναι σωστός για τον Πάπα Φραγκίσκο ότι θα αντικατασταθεί από τον Pietro Parolin και αν ο τελικός Πάπας είναι το δεύτερο θηρίο που αναγνωρίζεται στην Αποκάλυψη κεφ. 13, γνωστός και σαν ψεύτικος προφήτης, τότε φαίνεται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος προετοιμάζει μόνο τον δρόμο για αυτόν που έρχεται μετά από αυτόν, ο οποίος ταιριάζει με δύο προφητείες που δημοσιεύτηκαν πριν από δύο χρόνια. 
Η πρώτη είναι από τον Brian Carn:
 "Ο Πάπας Φραγκίσκος θα έχει τρομάξει για την υγεία του, αλλά θα είναι ωραίος. Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι κακοποιημένος, αλλά δεν είναι αυτός που πρέπει να ανησυχείτε ... είναι ο επόμενος Πάπας που μπαίνει στο αξίωμα και θα κάνει πολύ σκοτεινά πράγματα. Να είστε πολύ προσεκτικοί γι 'αυτό »Η δεύτερη είναι από τον Πάστορα Benjamin Faircloth, της Ignited Church, στην Λαβονία, GA:

    
"Ο Πάπας Φραγκίσκος θα πεθάνει και ο διάδοχός του θα πάρει το δρόμο για την άνοδο και εμφάνιση του αντιχρίστου και του άθλιου πνεύματός του, που θα αυξηθεί και θα εκδηλωθεί σε όλη τη γη. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κυριολεκτικό θάνατο ή ότι παραιτείται από  Πάπας. Ξέρω από το στόμα του, ότι είπε, ότι είχαν απομείνει 2-3 χρόνια πριν πάει στο σπίτι του Πατέρα »

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  Z3 NEWS :Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου