Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ-Η .ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.

Τα δεινά πλέον στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει.Μετά την ψήφιση στο Κοινοβούλιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 γίνεται επίκαιρος ο Πατέρας  Ιωάννης Καλα'ί'δης.
Ελεγε χαρακτηριστικά:
Εικόνα
-Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη,τα παιδιά μας είναι να τα πονάμε και να τα κλαίμε ,παρά να τα κατακρίνουμε.Γιατί αν είμασταν εμείς παιδιά στην σημερινή εποχή θα είμασταν σαν κι αυτά ή και χειρότερα.Σήμερα τα παιδιά βάλλονται από τα έντυπα,τα περιοδικά,την τηλεόραση,τις κακές παρέες.Τα φαγώσιμα είναι όλα με ζιζανιοκτόνα ,δηλητηριασμένα κι επηρεάζουν το νευρικό σύστημα των παιδιών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπομένουν τους γονείς τους και τους άλλους, αλλά και πολλές φορές και οι γονείς αυτά.
Τα παιδιά μας δεν φάγανε αγνό ψωμί που τρώγαμε εμείς ,ούτε τη ντομάτα,ούτε τα φρούτα χωρίς συντηρητικά.Πολλά αγαθά υπάρχουν αλλά είναι δηλητηριασμένα.
Το χειρότερο όμως είναι η πνευματική δηλητηρίαση που επέβαλαν στα παιδιά ,με το να μην έρχονται στην εκκλησία.Τώρα τα βγάλανε από τις εκκλησίες και τα ρίξανε στις καφετέριες,τα μπαρ,τα νυκτερινά κέντρα κά.Γίναμε Σόδομα και Γόμορρα.Ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές.
Οι καταστροφικές πλημμύρες φέρνουν στο νου τα λεγόμενα από μία μαρτυρία στο βιβλίο του Πατέρα Καλα'ί'δη:
Μ.Τσεσμετζής -Σέρρες.
Οταν κάποτε τον επισκεφθήκαμε,ήμασταν μαζί του στο δωμάτιοκι έδειχνε στην τηλεόραση,στις ειδήσεις,μεγάλες καταστροφές που γίνονταν με κατολισθήσεις στη Νότια Ελλάδα.Τότε φώναξε κουνώντας το χέρι του:
"Αμαρτίες είναι αυτά!Εξ αιτίας των αμαρτιών γίνονται"
Ακόμη ισχυρίστηκε πως η Παναγία φυλάει το Νομό Σερρών από μεγάλες καταστροφές,καθώς στις Σέρρες,υπάρχουν πολλοί ευλαβείς Χριστιανοί.

Επίσης επίκαιρη η Aσκήτρια Λαμπρινή «Ασκητές μέσα στον κόσμο»από το diakonima.gr 30 Μαρτίου 2010
Εικόνα
Είπε:
«Θα δεις πράγματα πού δεν μπορείς να φανταστείς.
Θα δεις μεγάλα κύματα ίσα με ένα διώροφο σπίτι να καταστρέφουν πόλεις και χωριά, και λίγοι θα σωθούν».
Πράγματι δυο μήνες μετά τον θάνατο της είχαμε το γνωστό τσουνάμι με χιλιάδες νεκρούς (στην Ασία).
«Θα δεις παιδιά να πηγαίνουν εκδρομή με το σχολείο και να βγαίνει ο σατανάς με το δρεπάνι και να τους παίρνει τα κεφάλια».
Πράγματι συνέβη το γνωστό ατύχημα με τα παιδιά από την Μακεδονία με τόσα θύματα.
Μου έλεγε: «Δεν κάνει να σου αποκαλύψω περισσότερα γιατί αμαρτάνω. Για ό,τι σου λέω μου δίνει άδεια ο Κύριος».

Aυτά για όλους εμάς που περιμέναμε άλλα γεγγονότα περί Κωνσταντινούπολης και Αντιχρίστου.Τα δεινά δυστυχώς θα συνεχιστούν με πολλούς και διαφόρους τρόπους πριν συμβεί οτιδήποτε άλλο.
Καιρός Μετανοίας αφού διανύουμε την Σαρακοστή των  Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου