Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ(Βίντεο).



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.
Είναι γνωστό πως ο μεγάλος ορθόδοξος άγιος της Αμερικής Seraphim Rose είχε γράψει πως οι περιπτώσεις εμφάνισης UFO δεν είναι παρά ορατές εκδηλώσεις δαιμονίων που εμφανίζονται για συγκεκριμένους σκοπούς. Μάλιστα έδωσε παραδείγματα από ιστορίες αγίων που είχαν παρόμοιες επαφές με δαιμόνια που μοιάζουν καταπληκτικά με τις υποτιθέμενες εμφανίσεις εξωγήινων.
Το εντυπωσιακό είναι και πως ο μεγάλος Γερμανό-Ελβετός ψυχολόγος Carl Jung που θεωρείται και πατέρας της εσωτερικής ψυχολογίας είχε υποστηρίξει πως οι εμφανίσεις των UFO δεν είναι παρά μια αντανάκλαση εσωτερικών ψυχολογικών καταστάσεων. Το θέμα αυτό σήμερα όπως το χειρίζονται διάφορα κέντρα και η αμερικανική NASA έχει μεγάλη πολιτική σημασία. Οι εξωγήινοι και τα UFO προβάλλονται σαν μια αποπλανητική δύναμη που εξαιτίας της η ανθρωπότητα θα πρέπει να ενωθεί κάτω από μια παγκόσμια δύναμη δηλαδή με λίγα λόγια με τον Αντίχριστο της Νέας Τάξης.


Στο επόμενο βίντεο ο πολύ γνωστός αυτός ραβίνος αποκαλύπτει ξεκάθαρα το όνομα του παγκόσμιου ηγέτη, του Μεσσία των Εβραίων, δηλαδή τον Αντίχριστο και μάλιστα αναφέρει ότι είχε μια επαφή μαζί του.
Έχουμε ξεγελαστεί – Ο Αντίχριστος έχει ήδη τον πλήρη έλεγχο της Γης και αυτό είναι πλέον ορατό σε όλους μας με τα σημερινά γεγονότα και εξελίξεις.





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου