Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ.

 


GEWKWN:

Παιδιά μου δυστυχώς οι εξελίξεις οδηγούν σε γεγονότα που δεν έχουν ξαναζήσει οι άνθρωποι, αν δεν γίνει κάτι τις επόμενες μέρες που θα οδηγήσει στην ειρήνη ( πολύ δύσκολο η και ανέφικτο) τότε Ο Θεός να λυπηθεί όλον τον κόσμο και εμάς.

Παιδιά μου αν το ΝΑΤΟ μπει στην Ουκρανία όταν τους καλέσει ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, δεν θα έχει σημασία αν θα την ονομάσουν ‘’ Ειρηνευτική Δύναμη’’ διότι η κίνηση αυτή του ΝΑΤΟ για τους ρώσους θα είναι αιτία πολέμου, αν συμβεί αυτό τότε θα δείτε μια Ρωσία πολύ διαφορετική, θα μετατραπεί σε μια εξαγριωμένη αρκούδα που δεν θα λυπάται κανένα, θα είναι σαν λαβα ηφαιστείου που θα εξαφανίζει τα πάντα στο πέρασμα της

Παιδιά μου, αν συμβεί αυτό κάποιες χώρες ΙΣΩΣ δεχτούν  πυρηνικό κτύπημα, η Πολωνία θα χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ  σαν μια από τις εισόδους της Νατοϊκής Δύναμης στο έδαφος της Ουκρανίας.

Δυστυχώς πυρηνικά θα χρησιμοποιηθούν από όλες τις πλευρές,  είτε ρίξουν τακτικά πυρηνικά όπλα  (μικρότερης καταστροφής) είτε στρατηγικά πυρηνικά όπλα ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ για όλους,

Η Ρωσία εξαγριωμένη θα κινηθεί προς τον Νότο, και από άλλους διαδρόμους κάποια μεγάλη χώρα είναι ήδη έτοιμη και θα βοηθήσει την Ρωσία, στην Μέση Ανατολή θα γίνει Μέγας καταστροφικός πόλεμος, με την συμμετοχή στην αρχή 4 κρατών και μετά θα αυξηθούν, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην θάλασσα της Κύπρου θα γίνουν φοβερές Ναυμαχίες…….

Η Τουρκία περιμένει να δει τι θα συμβεί με την κατάσταση στην Ουκρανία και κάποια στιγμή θα καταγγείλει την Ελλάδα για κάποιο επεισόδιο, και θα προχωρήσει με τα σχέδια της.

Μην ανησυχείτε όμως η Τουρκία τετελεσται……

Η Ελλάδα παιδιά μου θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, πνευματική παγκόσμια δύναμη

Τι είπε ο Γέροντας παλαιότερα :

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ‘’Ο ΘΕΟΣ, μας έχει προειδοποιήσει, θα αλλάξει πρόσωπο η γη’’

-4/2/2022 o Γέροντας είπε : Το ΝΑΤΟ θα ‘’κινηθεί’’  εναντίον της Ρωσίας, όμως τότε θα ανοιχτεί νέο μέτωπο ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…….Ο  δεύτερος διάδρομος πιθανόν θα είναι από την ???? που συνορεύει με το Ιράν, και θα κατέβουν οι ρώσοι νότια   και θα ενωθούν με τους ??????

14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, 4 χώρες της περιοχής  θα εμπλακούν μια από αυτές θα είναι και η???

- ‘’Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί, μεγάλο , με το Ιράν……. Το τρίτο μέρος θα συνοδευτεί από μεγάλο σεισμό…’’

- Ο Γέροντα μου από το 2013, ‘’ Η συμφωνία που θα κάνουν δυο μεγάλα κράτη ( Γερμανία –τουρκια ), για να κτυπήσουν ένα μικρό και αδύναμο κράτος, ( Ελλαδα) κλείνοντας τον δρόμο κατά εκείνων,  (δηλαδή κλείνοντας τα Δαρδανέλια για τους ρώσους )… ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ. Αλλά τότε θα έλθει η μεγάλη έκρηξη που σας προειδοποίησα……..’’

‘’ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.’’

- 16 Μάι 2022……’’’ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ και θα μπουν σε μια ροη πραγμάτων προς την Ευρώπη και προς τα βαλκάνια…..Παιδιά μου να είστε έτοιμοι διότι θα ξεκινήσουν όλα τα δύσκολα, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, δεν λέω για τα νερά για πλύσιμο αλλά αν θα έχετε νερό να πιείτε προσέχετε τα νερά…….ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ’’

-Ο Γέροντας είπε το 2014 : …..…. Όταν ο Ρώσος θα κτυπήσει την Ουκρανία, και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια) για να εκδικηθεί την Τουρκία για την βοήθεια που έδωσε στην Ουκρανία και στο ΝΑΤΟ…..

1/10/2019  o Γέροντας είπε: Στο πέρασμα της η Ρωσία, προς την Τουρκία θα δώσει ένα ‘’ΔΑΓΚΩΜΑ’’ στο ΝΑΤΟ από αέρα θάλασσα και Γη στην Μαύρη θάλασσα και αλλού.

24 Φεβ 2022, Ο Γέροντας μας είπε να κοιτάζουμε και προς την Πολωνία, κάτι μεγάλο θα συμβεί και θα πληρώσει τις συνέπειες…. το Ουκρανικό θα κλείσει με αιματοχυσία από τις δυο πλευρές και με την ανάμειξη ακόμα ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ:  ‘’ Θα περάσετε πολύ δύσκολα, ΤΩΡΑ χρειάζεται Ομολογία Πίστεως, να ομολογήσετε Χριστό, να ομολογήσετε Τον Ουράνιο Πατέρα, Την Αγία Τριάδα, να ομολογήσετε Το Άγιο Πνεύμα, και την ψυχή σας που φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα, για να μην μείνετε στους δρόμους με την ψυχή στο στόμα ‘’

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN: Η δολιοφθορά του αγωγού Nord Stream έχει ωθήσει ακόμη υψηλότερα τις τιμές του φυσικού αερίου και αφήνει εκατομμύρια Ευρωπαίους στη θέση όπου δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να θερμάνουν τα σπίτια τους αυτόν τον χειμώνα, και ίσως εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες θα πεθάνουν από το κρύο,  αλλά γι’αυτους που έκαναν την δολιοφθορά οι ανθρώπινες απώλειες είναι  απλώς παράπλευρες απώλειες.

Τον φεβρουαριο του 2022, ο προεδρος των ΗΠΑ ειπε σε δημοσιογραφους…«Εάν η Ρωσία εισβάλει...τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2. Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό».

Ερ.: «Μα πώς θα το κάνετε αυτό ακριβώς, αφού...το έργο είναι στον έλεγχο της Γερμανίας;»

Μπάιντεν: «Σας υπόσχομαι, θα μπορέσουμε να το κάνουμε».

Biden in Feb 2022: "If Russia invades...then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it."       Q: "But how will you do that, exactly, since...the project is in Germany's control?"

Biden: "I promise you, we will be able to do that."

Στρατιωτικοί αναλυτές περιμένουν ότι η επόμενη κίνηση της Ρωσίας θα είναι η κήρυξη, σύντομα, στρατιωτικού νόμου

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην πράξη δεν υφίσταται μερική επιστράτευση εφέδρων αλλά γενική η οποία θα συντελεστεί σε διάφορα κύματα.  Το πρώτο κύμα θα περιλαμβάνει 1-1,2 εκατομμύρια εφέδρους σε μια προσπάθεια να εξαπολύσει κεραυνοβόλο πόλεμο κατά της Ουκρανίας και να την “πνίξει” κτυπώντας απ’ όλες τις κατευθύνσεις.

Πινακίδες έχουν ήδη ανέβει στον περιφερειακό δρόμο της Μόσχας: “Θα υπερασπιστούμε τα εδάφη μας με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που είναι διαθέσιμα και θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ανθρώπων. Αυτή είναι η μεγάλη απελευθερωτική αποστολή του λαού μας.”

Ψάξτε από την triklopodia να  βρείτε τα Μηνύματα του Γέροντα, εκεί θα βρείτε πολλές λεπτομέρειες

Ο πόλεμος όλων των πολέμων πλησιάζει!   ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ 

ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου