Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Συγκλονίζει η προφητεία κρυμμένου γέροντα του Αγίου Όρους: «Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τη χώρα υπάρχει» (vid).

«Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό».














Όποιος έχει την ευλογία να συναντήσει τον γέροντα, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμένο μοναχό. Μέσα από 24 ώρες παρακλήσεις για κοσμικούς αλλά κυρίως για την Ελλάδα προσφέρει ύψιστο πνευματικό έργο και μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση στη χώρα και για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να λυτρωθεί.

Θα πεινάσει η Ελλάδα… μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι». Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τη χώρα υπάρχει… Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή. Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός!

«Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια… πρόβατα δίχως ποιμένα, δεν ξέρουμε πού να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου, όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα».

Τονίζει: «Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό».

Παράλληλα συνεχίζει: «Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού, αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή. Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο: 


 neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου