Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ! ”Sancta”, η Σατανιστική παράσταση από την Κρατική όπερα της Στουτγκάρδης στη Γερμανία όπου ένας ακόλαστος ”Ιησούς” μαστιγώνει καλόγριες ! Σατανιστικά όργια επί σκηνής. H ΠΙΟ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΕΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ είναι σημείο των καιρών!. ΒΙΝΤΕΟ.

 

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ”Sancta”, η Σατανιστική βλάσφημη παράσταση-υπερθέαμα

από την Κρατική όπερα της Στουτγκάρδης στη Γερμανία όπου ένας ακόλαστος ”Ιησούς” μαστιγώνει καλόγριες: 18 κρούσματα δυσφορίας θεατών σε δύο παραστάσεις στη Στουτγκάρδη..Σατανιστικά όργια επί σκηνής
Η Κρατική Όπερα της Στουτγκάρδης στη Γερμανία παρουσίασε αυτή την εβδομάδα το «Sancta», ένα μουσικό κομμάτι που πυροδότησε έντονες διαμάχες και προκάλεσε δυσφορία σε 18 θεατές κατά τις δύο πρώτες παραστάσεις. Από την πρεμιέρα του στις 5 Οκτωβρίου, αυτό το έργο, που χαρακτηρίζεται τολμηρό, προκλητικό έχει συγκλονίσει την χριστιανική κοινότητα με τις ωμές και βλάσφημες σκηνές του.

Οι σκηνές από την όπερα περιλαμβάνουν πτώματα που κρέμονται σε σταυρούς, μια αιματηρή απόδοση της σταύρωσης και τον Ιησού Χριστό που μοιράζει κρασί στις μοναχές προτού ξεγυμνωθεί και τις μαστιγώσει.Η παρουσία ενός νάνου εκκλησιαστικού αξιωματούχου προστίθεται στην καρικατούρα του Χριστιανισμού.
Συγκλονιστικές και βλάσφημες σκηνές
Ο ιστότοπος της Opera ανακοινώνει:

Για μερικούς ανθρώπους, ορισμένες πτυχές της βραδιάς μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να είναι τραυματικές. Οι σεξουαλικές πράξεις λαμβάνουν χώρα στη σκηνή. Μπορεί επίσης να παρατηρηθεί πραγματικό αίμα καθώς και ψεύτικο αίμα, διεργασίες διάτρησης και πρόκληση τραύματος.”

Βίαιες αντιδράσεις και ιατρική περίθαλψη
Σύμφωνα με την Stuttgarter Zeitung, οι θεατές που υπέφεραν από ενοχλήσεις έλαβαν θεραπεία για ναυτία και σοκ. Τρεις από αυτούς χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια. Το πρόγραμμα της παράστασης, που απαγορευόταν για άτομα κάτω των 18 ετών, περιλάμβανε ωστόσο ρητές προειδοποιήσεις.

Ένα προκλητικό τρέιλερ
Το τρέιλερ για το «Sancta», που είναι διαθέσιμο στο κανάλι YouTube της Κρατικής Όπερας της Στουτγκάρδης, δίνει μια επισκόπηση των προκλήσεων αυτής της όπερας. Οι τραγουδιστές εμφανίζονται συχνά γυμνοί και συμμετέχουν σε σκηνές σεξουαλικής βίας.

Μια αμετάβλητη σκηνογραφία παρά τους κριτικούς
Παρά την κριτική και την ανησυχία, ο εκπρόσωπος της Κρατικής Όπερας της Στουτγκάρδης Σεμπάστιαν Έμπλινγκ είπε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο έργο. Τόνισε ότι οι θεατές «ήξεραν σε τι έμπαιναν», ενώ αναγνώριζαν την παρουσία αληθινού και ψεύτικου αίματος, καθώς και τις διαδικασίες διάτρησης και πρόκλησης τραυμάτων στο «Sancta».

Το υπερθέαμα της κρατικής όπερας στη Γερμανία είναι σατανιστικό καθώς ο σατανισμός χρησιμοποιεί στη λατρεία του την απο-ιεροποίηση συμβόλων και παραποίηση προσβολή ατίμωση βεβήλωση του ιερού..

Δεν τους αρκεί που τον σκότωσαν ”ο Θεός είναι νεκρός τον σκοτώσαμε εμείς” επιχειρούν την πνευματική του αποκαθήλωση τον φοβούνται ως και ”νεκρό” γιατί ξέρουν ότι το να σκοτώσεις το Θεό είναι αδύνατο είναι παραφροσύνη..

H κρατική όπερα.. εδώ είναι πλέον τα ίδια τα κράτη της ΕΕ και όχι ιδιώτες που επιδίδονται σε σατανιστικά όργια..

H ΠΙΟ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΕΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ΠΙΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ

εμπαίζουν και περιπαίζουν το Χριστό χειρότερα από τους δεσμοφύλακές του.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου