Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ--Πρώτη συντονισμένη σύγκρουση Ορθοδόξων Χριστιανών με βλάσφημους του Θεού!

Την πρώτη μάχη πανελλαδικής μάλιστα εμβέλειας αναμένεται να δώσει ο μυστικός απελευθερωτικός ορθόδοξος στρατός που ήδη έχει συγκροτηθεί και αριθμεί χιλιάδες πιστούς χριστιανούς στην Ελλάδα, στην Κύπρο κ. α. Έτσι την Κυριακή το βράδυ 29 Απριλίου από τις 8:30 μ.μ. χιλιάδες πιστοί, συνεπικουρούμενοι από αγιορείτες ασκητές και ιερείς σε μια συντονισμένη για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση πράξη θα διαβάζουν το Ψαλτήριο, το οποίο εκλαμβάνεται ως το πυρηνικό όπλο που διαθέτει το οπλοστάσιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Με τη συνειδητή τούτη πράξη απαντούν οι Χριστιανοί στην νέα προκλητική επίθεση του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel  κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Το τηλεοπτικό τούτο κανάλι μετά τη πρόσφατη διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου και του προσώπου του Ιησού Χριστού αποφάσισε να προβάλλει για τρίτη φορά -ναι καλοί μου Χριστιανοί- για τρίτη φορά την βλάσφημη κινηματογραφική ταινία Κώδικας Ντα Βίντσι!
Δεν διστάζει λοιπόν παρά τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί από χριστιανούς και χριστιανικές οργανώσεις και συλλόγους να εξαπολύει επιθέσεις κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας και μάλιστα σε εποχές που η Ελλάδα έχει ανάγκη να επιδείξει ως νέα Νινευή μετάνοια έναντι του τριαδικού Θεού! Σε καιρούς λοιπόν μετανοίας ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός επιλέγει να βλασφημεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο τον Ιησού Χριστό και να διαστρεβλώνει τις αλήθειες της πίστεως. Επιλέγει να γίνεται τυφλό όργανο του Αντιδίκου και να ταυτίζεται με όλους αυτούς που συγκροτούν το μυστήριο της ανομίας σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο.
Δυστυχώς το Mega Channel  εκμεταλλεύεται αφενός μεν την ανοχή των Χριστιανών αλλά βασίζεται και στην αδιαφορία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, το οποίο επιλέγει ενώπιον της κατάφωρης βλασφημίας να σφυρίζει αδιάφορα! Θα μου πείτε πως το ίδιο πράττουν και οι καλοί μας Επίσκοποι, οι οποίοι δυστυχώς κάνουν ότι δεν βλέπουν και εκτός δύο μόνο εξαιρέσεων προτιμούν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο τη σιωπή.
Θα μπορούσε ο τηλεοπτικός σταθμός να υβρίσει τον Αλλάχ ή να εναντιωθεί στους Εβραίους και τη Μασωνία; Όχι, δεν τολμά να πράξει κάτι τέτοιο γιατί θα υπήρχαν όχι μόνο αντίποινα για το ίδιο το κανάλι αλλά και για ολόκληρη την χώρα. Άλλωστε τότε θα παρέμβαινε η πολιτική ηγεσία φοβούμενη διπλωματικά επεισόδια...
Μια έντονη φημολογία, την οποία προσωπικά δεν θέλουμε να πιστέψουμε ούτε επικροτούμε, θέλει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό να προβάλλει για τρίτη φορά την κινηματογραφική ταινία Κώδικας Ντα Βίντσι αποβλέποντας σε οικονομικά οφέλη που θα προέλθουν από τους σύγχρονους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας και τις στοές του σκότους και της μασωνίας... Και οδηγήθηκε στην προβολή της μόνο και μόνο να αντιμετωπίσει ορισμένα από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Προβλήματα που εξ ανάγκης οδηγούν τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού σε περικοπές μισθών!
Οι Χριστιανοί όμως και ο μυστικός στρατός του Χριστού δεν θα επιτρέψουν όπως το 2008 τον Δεκέμβριο το νέο διασυρμό της χώρας. Αντιτάσσουν συντονισμένα το όπλο του Ψαλτηρίου, το οποίο θα διαβάζουν συντονισμένα προκειμένου να αποτρέψουν επεισόδια και νέα έκτροπα. Θα επαναλάβουν με τη βοήθεια του Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου τον άθλο και την πρώτη νίκη που είχαν κατά του Αντιδίκου το Δεκέμβριο του 2010, όταν για δεύτερη φορά ο τηλεοπτικός σταθμός πρόβαλλε την βλάσφημη κινηματογραφική ταινία.
Χριστιανοί, διαγράψτε οριστικά και αμετάκλητα από τα τηλεκοντρόλ το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.
Χριστιανοί, θωρακίστε με το Ψαλτήριο τα σπίτια σας, τα χωριά σας, την πόλη σας, την Ορθόδοξη Ελλάδα.
Την Κυριακή το βράδυ στις 29 Απριλίου δώστε με τη βοήθεια του Κυρίου και την ομαδική συμμετοχή σας την αρμόζουσα απάντηση στους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας. Διαβάστε όσο περισσότερους ψαλμούς μπορείτε συντονίζοντας τις καρδιές σας μ’ όλους αυτούς που δεν θέλουν να υβρίζεται και να βλασφημείται ο Χριστός, να γίνεται μπάλα στα πόδια ανόμων το ευαγγελιό Του και να διαστρεβλώνεται η αλήθεια.
 
ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ  

Πηγή: ΑΚΤΕ- ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου