Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ! – Σάλο αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το MEGA με επικείμενο βίντεο που υβρίζει το Χριστό!


Σάλο αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το MEGA με επικείμενο βίντεο που υβρίζει το Χριστό και το οποίο θα προβληθεί στην εκπομπή “Κάψε το σενάριο” η οποία προχωρά ένα βήμα παραπέρα καίγοντας τον ίδιο το Χριστό και προσβάλλοντας το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού.
Μέχρι στιγμής έχουν σταλεί πάρα πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας στον τηλεοπτικό σταθμό για να μη μεταδοθεί το βλάσφημο βίντεο.
Εμείς ως Freepen.gr με μεγάλη αηδία και σιχαμάρα σας παραθέτουμε τα επίμαχα διαφημιστικά / δυσφημιστικά video.
Οψόμεθα λοιπόν αν το …μεγάλο κανάλι θα εκτεθεί ακόμη περισσότερο κι αν επίσης οι ταπεινοί υπηρέτες της σάτυρας θα ασχοληθούν επίσης και με άλλες θρησκείες των οποίων φανατικοί οπαδοί έχουν κατακλύσει την πρωτεύουσα.

Οι κύριοι Μουρατίδης και Μαυράκης δέχθηκαν την ευγενική μας παράκληση ο μεν ένας να αποσύρει τις 9 από τις 10 κόπιες του ίδιου σχολίου, ο δε άλλος να αποσύρει το υβριστικό και βλάσφημο για όσους είμαστε χριστιανοί σχόλιο σεβόμενος ένα χώρο που ΔΕΝ είναι δικός του. Με την υποτιμητική τους στάση δείχνουν το πόσο σέβονται ένα χώρο που δίνει το βήμα ενός ελεύθερου σχολιασμού.       http://freepen.gr/epikairotita/3556/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου