Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αμερική, η Συρία και η Ρωσία. Aνάλυση και Προφητεία.Η Πανθρησκεία και ο Ροκφέλερ.

         Στις 11 Ιουνίου, 2012, έγραψα ένα άρθρο για το NewsWithViews.com "Aρμαγεδδών" Ένας διαστημικός πόλεμος έρχεται σύντομα», όπου συζήτησα με την ελίτ της παγκοσμιοποίησης και το σχεδιό τους να εισβάλουν στη Συρία.
         Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία έχουν τεράστια αποθέματα  θερμοπυρηνικών όπλων και πυρηνικών πυραύλων που μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο πολλές φορές. Σε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ θα πρέπει να συμμετέχουν σε κάποιου είδους στρατιωτική δράση κατά του Ιράν. Η Συρία είναι ένα βασικό πεδίο μάχης και οι ηγέτες του ΝΑΤΟ, οι οποίοι συναντήθηκαν στο Σικάγο, πρόσφατα, έχουν μια αλλαγή στο καθεστώς που έχει προγραμματιστεί για τη Συρία.
       Ωστόσο, η Ρωσία και η Κίνα δεν θα παραμείνουν αδρανής και έτσι ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μιας θερμοπυρηνικής αντιπαράθεσης.


       Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, το Πεντάγωνο κινείται ένα έκτο πολεμικό πλοίο οπλισμένο με πυραύλους Κρουζ στην ανατολική Μεσόγειο, δίνοντας στις ΗΠΑ περισσότερη δύναμη πυρός για μια πιθανή επίθεση κατά της Συρίας , σε απάντηση στην εικαζόμενη χρήση χημικών όπλων,δήλωσε αξιωματούχος  άμυνας των ΗΠΑ  . Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το καθοδηγούμενο-πυραυλικό αντιτορπιλικό Stout σύντομα θα ενταχθεί με άλλα τέσσερα πλοία που μεταφέρουν πυραύλους  καταστροφείς εντός της εμβέλειας της Συρίας. Κάθε αντιτορπιλικό μπορεί να μεταφέρει έως και 90 πυραύλους Κρουζ που έχουν όριο στόχου από περίπου 1.000 μίλια. Είτε θα το αναγνωρίσουμε  δημόσια ή όχι, η διεθνής κοινότητα και τα Ηνωμένα Έθνη προσβλέπουν στην Αμερικανική Αυτοκρατορία να παρέχει τεράστια στρατιωτική δύναμη για την επίλυση διεθνών συγκρούσεων.
       Ότι θα  συμβεί στη Συρία δεν θα επηρεάσει μόνο την Αμερική, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Κίνα, τη Συρία, το Ιράν και το Ισραήλ. Θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο, διότι η Συρία, έχει τον έλεγχο των μεγάλων περιουσιακών στοιχείων του πετρελαίου στα ανοικτά των ακτών της, κατέχει μια κρίσιμη θέση στην παγκόσμια οικονομία του πετρελαίου. Είναι δυνατό οι τιμές του πετρελαίου να περάσουν στην οροφή[ραγδαία ανυπολόγιστη αύξηση τιμής ], και ότι θα στείλει ένα τσουνάμι σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία. Υπήρξαν αναφορές που τίθονται από μεγάλες τράπεζες, όπως η SocGen και η Goldman Sachs, οι οποίες θα μπορούσαν να πετάξουν στα ύψη το πετρέλαιο στα $ 150 το βαρέλι, αν η συριακή σύγκρουση ξεκινήσει και εφιστά την ανάμειξη από τη Ρωσία και την Κίνα. Η παγκόσμια οικονομική ελίτ έχει ένα τεράστιο μερίδιο στις προμήθειες πετρελαίου στη Συρία. Η Ρωσία ελέγχει τώρα το λάδι που βγαίνει από τη Συρία και πωλείται σε όλη την Ευρώπη και την Κίνα. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει μια μάχη για τον έλεγχο του εν λόγω ελαίου.
Σύμφωνα με τον Steve Quayle, "Η συμφωνία "Ναμπούκο" υπεγράφη από μια χούφτα  ευρωπαϊκών εθνών και επαναφέρει την Τουρκία το 2009. Επρόκειτο για μια συμφωνία για την εκτέλεση ενός αγωγού φυσικού αερίου σε όλη την Τουρκία μέχρι την Αυστρία, παρακάμπτοντας τη Ρωσία και πάλι με το Κατάρ στη σύνθεση ως προμηθευτή σε έναν αγωγό τροφοδοσίας μέσω του προτεινόμενου Αραβικού αγωγού από τη Λιβύη στην Αίγυπτο για το Nαμπούκο (το όνομα προέρχεται από τον Βασιλιά της Βαβυλώνας Ναβουχοδονόσορα=υποκοριστικό Ναμπούχο). Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι η Ρωσία υποστηρίζει  τη Συρία στέκεται στο πλευρό της.



          Το Κατάρ θα ήθελε να πουλήσει το υγροποιημένο φυσικό αέριο του προς την ΕΕ και τις θερμές μεσογειακές αγορές. Το πρόβλημα για το Κατάρ στην επίτευξη αυτού του στόχου είναι η Σαουδική Αραβία. Οι Σαουδάραβες έχουν ήδη πει «ΟΧΙ» σε ένα σωλήνα ξηράς κοπής σε όλη τη γη των Σαούντ. Η μόνη λύση για το Κατάρ, αν θέλει να πουλήσει το πετρέλαιο του είναι να κοπεί μια συμφωνία με τις ΗΠΑ "
          Πρόσφατα η Exxon Mobile, η οποία διαμορφώθηκε αρχικά ως Standard Oil από τον John D. Rockefeller το 1875 και το Qatar Petroleum International, έχει κάνει περίπου $ 10 δις συμφωνία που επιτρέπει στην Exxon Mobile  την πώληση φυσικού αερίου μέσω μιας θύρας στο Τέξας στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Μεσογείου. Η ίδια οικογένεια Ροκφέλερ που βρίσκεται πίσω από την Exxon Mobile είναι η ίδια Ροκφέλερ που δημιούργησε την πρώτη δοκιμαστική λειτουργία σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, μέσω της Κοινωνίας των Εθνών το 1920.
         Εκτός από τον σχηματισμό των Ηνωμένων Εθνών και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), ο Ροκφέλερ έχει δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε μια προσπάθεια να συστήσει μια παγκόσμια θρησκεία.
        Το Ροκφέλερ Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (WCC) έχει αναπτύξει μια νέα θεολογία για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Είναι ενεργά εκ νέου διαμόρφωση και την αλλαγή στην  Ευαγγελική Χριστιανική θρησκεία και τα θρησκευτικά δόγματα από μέσα. Μια σειρά από εξέχοντες Ευαγγελικούς ηγέτες και εκκλησίες χρηματοδοτούνται από τα χρήματα του  Ροκφέλερ, προκειμένου να φέρουν  αυτή τη θρησκεία στον κόσμο!          http://www.newswithviews.com/McGuire/paul185.htm       ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWS WITH VIEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου