Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η Κίνα προειδοποίησε για τις ολέθριες συνέπειες της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.

 Μόσχα -Ο Kane Gang Κινέζος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η Κίνα πιστεύει ότι οποιαδήποτε πιθανή στρατιωτική δράση εναντίον της Συρίας χωρίς Ασφαλείας του ΟΗΕ και την άδεια του Συμβουλίου, θα έχει σοβαρές συνέπειες οι οποίες  θα ακολουθήσουν.
       Πρέπει να πιστεύουν ότι κάθε παρέμβαση στην Συρία  σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας που έγιναν  στη Συρία,από τους επιθεωρητές του ΟΗΕ  που απεστάλησαν και οποιαδήποτε απόφαση στο θέμα αυτό θα πρέπει να ληφθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας.
           Ο Κινέζος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών προειδοποίησε τις ΗΠΑ εναντίον κάθε δυνατής προσπάθειας να παρακάμψει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα έχει σοβαρές συνέπειες και μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ανθρώπινη τραγωδία.
         Δηλώνοντας ότι η λύση στη Συρία δεν είναι το μόνο πολεμική, συνέχισε ,να επιλύσουν τα τρέχοντα ζητήματα  της Συρίας λίγο πριν από την ανάληψη στρατιωτικής δράσης με πολιτικές προσεγγίσεις,που είναι δυνατές.


          Είκοσι βιομηχανικές  χώρες που είναι γνωστές σαν ομάδα G-20,βρέθηκαν στην σύνοδο κορυφής την Πέμπτη και παρέστησαν οι ανώτεροι αξιωματούχοι από τις χώρες αυτές, όπως ο Πούτιν,ο  Ομπάμα και διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν,  και οι πρωθυπουργοί της Ευρώπης βρίσκονται στην Αγία Πετρούπολη,στη Ρωσία που άρχισε η Σύνοδος.
          Σύμφωνα με το IRNA, σε αυτή την διήμερη σύνοδο κορυφής στο ιστορικό αρχοντικό στα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης θα πραγματοποιηθούν  στηνAstrlna πόλη του Κωνσταντίνου, τα πιο σημαντικά διεθνή οικονομικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η υψηλή ανεργία,η  αργή οικονομική ανάπτυξη,το υψηλό δημόσιο χρέος, και πολλά ακόμα που συζητούνται από τις χώρες που συμμετέχουν στη σύνοδο κορυφής με τους αρχηγούς ,για τα κύρια θέματα ενδιαφέροντος.      http://www.irna.com/html/1392/13920614/80803430.htm    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ IRNA:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου