Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η Κίνα στέλνει πολεμικά πλοία στη Συρία,θα ενωθούν με τα Ρωσικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο.Mεταφέρουν στην Συρία Κινεζικούς S-300;

Η Κίνα ενώνεται τώρα με τη Ρωσική  αποστολή πολεμικών πλοίων στη Συρία για να παρακολουθήσουν ειρηνικά τις ενέργειες των Αμερικανικών πλοίων που αποστέλλονται εκεί από τον Μπάρακ Ομπάμα για να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις ενάντια στη Συρία, σύμφωνα με το Infowars. Δεδομένου ότι η οικοδόμηση μέχρι τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο κλιμακώνεται γρήγορα, θα πρέπει το Νόμπελ Ειρήνης που απονεμήθηκε στον Ομπάμα να κάνει το αδιανόητο και να γίνει «βόμβα αγάπης» προς τον συριακό λαό με βάση μια «ψεύτικη σημαία» ή θα υποχωρήσουν και θα περιμένουν την πλήρη έρευνα από τους επιθεωρητές του ΟΗΕ, να ολοκληρωθεί; Η Κίνα κατηγόρησε επίσης τις ΗΠΑ ότι βρίσκεται στη Συρία και έχει δηλώσει ότι οι ΗΠΑ αγνοούν το διεθνές δίκαιο ως κοινόχρηστο στο νέο βίντεο που ακολουθεί από τον Sherrie . Η ιστορία από το Infowars είναι κάτω από το βίντεο.





              Η Κίνα έχει στείλει πολεμικά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την ακτή της Συρίας και θα «παρατηρούν« τις ενέργειες των ΗΠΑ μαζί με τα  Ρωσικά πλοία καθώς οι εντάσεις αυξάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια πιθανή στρατιωτική επίθεση στη Συρία, η οποία θα μπορούσε να έρθει το συντομότερο την επόμενη εβδομάδα.
            Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό Telegrafist.org, ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός απέστειλε το Jinggangshan , αμφίβιο σκάφος ,και το σκάφος  διέρχεται από την Ερυθρά Θάλασσα προς τη διώρυγα του Σουέζ, τη ναυσιπλοΐα στην Αίγυπτο, που οδηγεί στη Μεσόγειο Θάλασσα και στα ύδατα ανοικτά των ακτών του Ισραήλ, του Λίβανου και της Συρίας.
           Σύμφωνα με την έκθεση, το πλοίο δεν έχει αποσταλεί για να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε επιθετικές ενέργειες, αλλά είναι απλώς εκεί για να "παρατηρεί" τις ενέργειες των ρωσικών και αμερικανικών πολεμικών πλοίων. Ωστόσο, το Jinggangshan είναι εξοπλισμένο για τον πόλεμο και είχε χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας «επίδειξη δύναμης»  με στόχο την υπεράσπιση της Νότιας Θάλασσας της Κίνας νωρίτερα αυτό το χρόνο.
           Η έκθεση αναφέρει ότι οι επιπλέον πολεμικά πλοία της PLA[Ναυτικό της Κίνας], επίσης, έχουν αποσταλεί στην περιοχή, αλλά η ταυτότητά τους είναι άγνωστη.    

   http://beforeitsnews.com/global-unrest/2013/09/china-sends-warships-to-syria-joining-russian-warships-in-mediterranean-sea-2456370.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.                 Η Κίνα έστειλε πλοία στην ακτή της Συρίας, του PLA {Ναυτικό Κίνας]  παρά το γεγονός ότι η πολιτική απόφαση να στείλει πολεμικά πλοία, προφανώς, αποφασίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, γνωρίζουμε γι 'αυτό, είναι μόλις τώρα από ανεπίσημες πηγές. Έτσι, το κινεζικό στρατιωτική blog που ειδικεύεται σε άρθρα σχετικά με στρατιωτικό εξοπλισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία και την Κίνα, είπε ότι αρκετά κινεζικά πλοία είναι ήδη κοντά στις ακτές της Συρίας, επικαλούμενο πηγές του στην PLA.
Οι συντάκτες παραδέχονται ανοιχτά ότι τα πλοία δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εμπλακούν σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση, αλλά μόνο να παρατηρούν τις ενέργειες του ΝΑΤΟ μαζί με τα ρωσικά πλοία.
Τι είδους πλοία στάλθηκαν στην ακτή της Συρίας είναι άγνωστο. Εν τω μεταξύ, το κοινωνικό δίκτυο Vkontakte επικαλούμενο εμπιστευτική πηγή ανάφερε ότι ένα κινεζικό έργο πλοίο Jinggangshan παρατηρήθηκε κατά τη διέλευση από την Ερυθρά Θάλασσα προς τη διώρυγα του Σουέζ.
Με τον αριθμό σειράς αργότερα ανακαλύψαμε ότι αυτό είναι μια κινεζικό αμφίβιο πλοίο επίθεσης,το Jinggangshan, το οποίο μπορεί να μεταφέρει επί του σκάφους ,αποβατικά σκάφη  ή άλλα ογκώδη φορτία.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πολλές πηγές στη Συρία θα μπορούσε να μεταφέρει  τα κινέζικα  συστήματα S-300. Εν τω μεταξύ, η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε επισήμως , και τα κινεζικά πλοία αμφίβιων παρατηρήθηκαν στα λιμάνια της Συρίας.            http://telegrafist.org/2013/09/04/83711/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TELEGRAFIST.ORG:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου