Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

ΣΧΟΛΙΟ:Eίχα προειδοποιήσει με άρθρο για την επέμβαση στη Συρία(Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ.)Οι βομβαρδισμοί από το Αμερικανικό ναυτικό ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης,και σήμερα θα προσθέσω άλλη μία προφητεία από το Hggiken.pblogs.)Βίντεο: Οι ΗΠΑ 11 χρόνια μετά βομβαρδίζουν πάλι τη Μ.Ανατολή.

Mετά από 11 χρόνια οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν ξανά την Μέση Ανατολή αυτή τη φορά χτυπώντας τους πρώην συμμάχους τους, της ISIL. Τις εντυπωσιακές σκηνές από τη στιγμή της εκτόξευσης των πυραύλων Τόμαχοκ με στόχο τις θέσεις των ισλαμιστών στη Συρία καταγράφει ένα διάρκειας 5 λεπτών βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό ναυτικό.
Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης από το αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke σε υλοποίηση του επόμενου βήματος που είχε εξαγγείλει ο Μπαράκ  Ομπάμα ανακοινώντας τις κινήσεις των ΗΠΑ κατά του ΙSIL το οποίο θα το ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ, εφοδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε, και εξοπλίστηκε από τις ίδιες τις ΗΠΑ και τα προτεκτοράτα τους στην περιοχή, της Σαουδικής Αραβίας, και πρωτίστως του Κατάρ.



Το Πεντάγωνο, όπως μεταδίδει το ABC, χαρακτηρίζει τους συνολικά 14 νυχτερινούς βομβαρδισμούς ως «πολύ, πολύ επιτυχημένους» ανακοινώνοντας ότι είχαν στόχο κέντρα ελέγχου και επικοινωνιών αλλά και αποθήκες. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου «οι βομβαρδισμοί στη Συρία θα συνεχίσουν για κάποιο διάστημα».

Ο απολογισμός, βάσει των στοιχείων που ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς τζιχαντιστές.
Παράλληλα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση και κατά ενός δικτύου βετεράνων της Αλ Κάιντα το οποίο είχε δημιουργήσει ένα προπύργιο δυτικά από το Χαλέπι και σχεδίαζε επιθέσεις κατά χωρών της Δύσης. Από τους βομβαρδισμούς σε αυτό το σημείο έχασαν τη ζωή τους περίπου 50 άνθρωποι.
Στους πρώτους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στο συριακό έδαφος συμμετείχαν και αραβικά κράτη όπως η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ιορδανία και το Μπαχρέιν.
Η πρώτη αντίδαση των Τζιχαντιστών ήρθε μέσω εκπροσώπου τους που δήλωσε ότι η οργάνωση θα απαντήσει στις υπό τις ΗΠΑ αεροπορικές επιδρομές στο συριακό έδαφος και κατηγόρησε τη Σαουδική Αραβία που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο. «Θα υπάρξουν αντίποινα σε αυτές τις επιθέσεις. Οι γιοι του Σαλούλ είναι εκείνοι που ευθύνονται. Έγιναν εξαιτίας τους», είπε ο άνθρωπος αυτός στο Reuters χρησιμοποιώντας έναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας (σ.σ την οικογένεια αλ Σαούντ).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr        http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-11-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE

8 πολίτες,ανάμεσά τους 3 παιδιά ,σκοτώθηκαν στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία.

8 άμαχοι πολίτες,- τα τρία παιδιά-, έχουν σκοτωθεί στις αεροπορικές επιδρομές στη Nusra  που η Αλ Κάιντα έχει θέσεις, ανέφερε το Reuters , επικαλούμενο το συριακό Παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Ουάσιγκτον, έκανε μια σειρά από αεροπορικές επιδρομές στην πόλη της Raqqa τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Τουλάχιστον 30 μαχητές έχασαν τη ζωή τους στους    βομβαρδισμούς  , που πραγματοποιήθηκαν στις θέσεις που βρίσκονται στη Συρία.Η  Ουάσιγκτον ενημέρωσε την Δαμασκό για την επιχείρηση, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας.ISIS-controlled places (Google Maps)



Οι βομβαρδισμοί στοχοθετούνται σε κτίρια κατοικιών στο Χαλέπι που υποτίθεται ότι   χρησιμοποιήθηκε  από την Al-Nusra, σύμφωνα ,με τον Rami Abdulrahman, που έχει το έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο συριακό Παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
People inspect a shop damaged after what Islamist State militants say was a U.S. drone crashed into a communication station nearby in Raqqa September 23, 2014. (Reuters/Stringer)
Στόχοι  περιλαμβάνουν επίσης κέντρα εκπαίδευσης, αποθήκες με προμήθειες όπλων  στη Βόρεια και Ανατολική Συρία, με πολλές τοποθεσίες της IS να "καταστράφηκαν ή να υπέστησαν ζημιές" γύρω από τις πόλεις Raqqa, Deir al-Zor, Hasakah και τη συνοριακή πόλη στην οροσειρά Kamal, ανέφερε το Reuters.

Ειδικότερα,στο «ισλαμικό κράτος οι μαχητές έχασαν κέντρα  εκπαίδευσης,εγκαταστάσεις χειρισμού  και ελέγχου , εγκαταστάσεις αποθήκευσης, ένα κέντρο οικονομικών, παροχή φορτηγών και εξοπλισμένα οχήματα» επλήγησαν.

Η Raqqa (Al-Raqqa) είναι μια πόλη με πληθυσμό πάνω από 200.000 άνθρωπους, και στρατηγικά βρίσκεται μόλις 40 χιλιόμετρα ανατολικά από το μεγαλύτερο Συριακό φράγμα. Raqqa που θεωρείται η έδρα της IS.    http://rt.com/news/189872-children-killed-strike-syria/  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY:Corfiatiko.blogspot.com

Κλιμάκωση πολέμου: ΤΟΜΑΧΟΚ εναντίον των τζιχαντιστών από αμερικανικά πλοία.

Τουλάχιστον 20 στόχοι των τζιχαντιστών στο συριακό έδαφος επλήγησαν από αμερικανικούς πυραύλους τύπου Τόμαχοκ τους οποίους οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις εκτόξευσαν από πολεμικά πλοία όπως ανέφερε αμερικανός αξιωματούχος μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς.
Image

Η πηγή που μίλησε ζητώντας να τηρηθεί ο όρος της ανωνυμίας διευκρίνισε ότι οι πύραυλοι Τόμαχοκ εκτοξεύτηκαν από τουλάχιστον ένα πολεμικό πλοίο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις αεροπορικές επιθέσεις κατά των θέσεων των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους τις αμερικανικές δυνάμεις ενίσχυσαν και αραβικά κράτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ αμερικανός αξιωματούχος είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς στις επιθέσεις στο πλευρό των αμερικανών συμμετείχαν δυνάμεις από τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και το Μπαχρέιν.

Εν τω μεταξύ η πιθανότητα οι αμερικανικές δυνάμεις να επεκτείνουν τις επιθέσεις τους κατά των ισλαμιστών και στη Συρία εκτός από το Ιράκ είχε βρει την αντίδραση της Ρωσίας αλλά και του Ιράν. Αλλά και ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ είχε αναφέρει ότι οποιαδήποτε αεροπορική επέμβαση εντός του συριακού εδάφους θα εκληφθεί από το καθεστώς του, ως επιθετική πράξη κατά της Συρίας.

Πριν από την ανακοίνωση του Πενταγώνου, για τις εναέριες επιδρομές στη Συρία κατά των τζιχαντιστών ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε προς τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν ότι οι πιθανές επιθέσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους «δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς την συγκατάθεση της κυβέρνησης της Συρίας» όπως ανακοίνωσε ώρες νωρίτερα η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

Από την πλευρά της η Γαλλία συντάχθηκε στο πλευρό των αμερικανών συμμετέχοντας από την περασμένη Παρασκευή σε αεροπορικές επιδρομές του εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αλλά ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατέστησε σαφές ότι η χώρα του θα περιοριστεί σε επιθέσεις σε περιοχές στο εσωτερικό του Ιράκ, αποκλείοντας συμμετοχή γαλλικών αεροσκαφών σε επιδρομές και στο συριακό έδαφος.           http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=37236

Επίκαιρο ντοκουμέντο για την Συρία από το 1981!


alt
Λάβαμε από τον Στράτο το παρακάτω ντοκουμέντο και δημοσιεύουμε :

alt
Καλημερα αδελφε

Δεν γνωριζω αν τυχει να διαβασεις ενα βιβλιο που αναφερετε στον Γεροντα Θεοφυλακτο τον Νεοσκητιωτη (+ 15/28 Ιουλίου 1986)
Προκειται για χαρισματικο Γεροντα που αξιωθηκε να δει τους Αγιους Αναργυρους μεταξυ των αλλων.

Σε καποια σελιδα στο βιβλιο εχει ενα επικαιρο και συγκλονιστικο ντοκουμεντο
ο Γεροντας καπου στο 1981 στελνει στην ανηψια του ενα γραμμα στο οποιο της αναφερει σε καποιο σημειο:

"Εβλεπον οτι μια τεραστια λογχη ερχοτανε απο την Συρια στον ουρανον και η μυτη εφθανεν επανω στην Ιερουσαλημ, εις δε το ακρον της λοχγης ητο ενα ρουχον κοκκινον βουτηγμενον στο αιμα! Το ειπον σε εναν πνευματικον, και μου ειπε οτι η λοχγη ειναι αιμα. Ο Θεος να κανει ελεος...
ο θειος ο Θεοφυλακτος"

Σχολιο δικο μου: Αυτες τις ημερες που ειναι επικαιρο το θεμα της Συριας και της προφητευομενης επιθεσης που επικειται, παιρνει την δικη του ξεχωριστη αξια το συγκεκριμενο ντοκουμεντο που μετρα 32 Exclamation mark  ετη

εχω επισυναωψει σε φωτο το επιμαχο αποσπασμα απο το βιβλιο και στο στελνω μαζι με το email αυτο

να εισαι καλα, καλη συνεχεια στον πνευματικο αγωνα

http://hggiken.pblogs.gr/2013/08/epikairo-ntokoymento-gia-thn-syria-apo-to-1981.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου