Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Μοναχοί σταύρωσαν καλόγρια για να της κάνουν εξορκισμό!

Πρόκειται για μια ανατριχιαστική ιστορία που δεν τη χωρά νους ανθρώπου και αφορά τη μυστηριώδη δολοφονία μίας 23χρονης καλόγριας από τους υπόλοιπους μοναχούς κατά τη διάρκεια ενός «εξορκισμού»!
Ενός εξορκισμού που στοίχισε την ίδια τη ζωή της άτυχης 23χρονης μοναχής, ενώ η δημοσιοποίηση του σκορπάει τρόμο, οργή και πραγματικά σοκάρει.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία. Ο 33χρονος ιερέας, Daniel Corogeanu, ήταν πεπεισμένος πως η αδερφή Irina Cornici ήταν κυριευμένη από «σκοτεινά» πνεύματα και δαιμόνια.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να τη φιμώσει και στη συνέχεια την υπέβαλε σε εξορκισμό, αφήνοντας τη χωρίς νερό και φαγητό για πέντε ημέρες.
Ωστόσο, το «μαρτύριο» της καλόγριας δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο 33χρονος ιερέας, μαζί με τέσσερις ακόμα μοναχές, σταύρωσαν την 23χρονη που ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Τελικά, η μοναχή Irina εξέπνευσε σε φρικτούς πόνους…

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα και σας μεταφέρει το pentapostagma.gr, η μοναχή είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έπασχε από σχιζοφρένεια.
Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η κοπέλα δολοφονήθηκε από τους μοναχούς και επέβαλε ποινή κάθειρξης 7 ετών στον 33χρονο Daniel Corogeanu και σε τέσσερις ακόμα γυναίκες που φέρονται να συμμετείχαν στο τελετουργικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού ο θάνατος της νεαρής καλόγριας οφειλόταν σε υπερβολική δόση αδρεναλίνης.
Ο 33χρονος ιερέας δήλωσε στο δικαστήριο: «Τη δέσαμε γιατί χτυπούσε τον εαυτό της και θα τη βρίσκαμε νεκρή στο δωμάτιο. Παραδέχομαι ότι την έδεσα και της έβαλα μια πετσέτα στο στόμα και την αφήσαμε έτσι για πέντε ημέρες. Οι τέσσερις καλόγριες, που ήταν μαζί μου, προσπάθησαν να της δώσουν φαγητό και νερό, αλλά αρνιόταν. Το μόνο που δεχόταν ήταν αγιασμό».
Στο βίντεο που ακολουθεί, οι μοναχές θρηνούν για το θάνατο της 23χρονης αφού, όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο, δεν ήθελαν να πεθάνει, απλά προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν…

http://www.pentapostagma.gr/2014/09/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου