Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Συνελήφθη απο την ΕΛ.ΑΣ 27χρόνος Ιερόσυλος Στρατιωτικός σε χωριό του Έβρου!

pagariΕξιχνιάστηκαν 2 διαρρήξεις Ιερών Ναών και απόπειρα διάρρηξης άλλων 2 σε χωριά του Έβρου Συνελήφθη 27χρονος (Στρατιωτικός) , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και διακεκριμένες φθορές
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) διαρρήξεις Ιερών Ναών και η απόπειρα διάρρηξης άλλων (2), που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 26-6-2015 έως και 4-7-2015, σε χωριά του Έβρου.

Συνελήφθη χθες (4-7-2015) το απόγευμα, σε χωριό του Έβρου, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 27χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και διακεκριμένες φθορές.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο δράστης αποπειράθηκε να διαρρήξει Ιερό Ναό σε χωριό του Έβρου, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικού και τράπηκε σε φυγή με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες με αποτέλεσμα το ίδιο απόγευμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 27χρονο.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, μετέβη σε άλλα τρία χωριά του Έβρου, όπου διέρρηξε δύο Ιερούς Ναούς, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλον ένα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, προκαλώντας μόνο φθορές. Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες  των τοπικών ΜΜΕ της Περιοχής ο 27χρονος είναι Στρατιωτικός και η υπόθεση θα πάει στον Στρατιωτικό Εισαγγελέα!         http://veteranos.gr/sinelifthi-apo-tin-el-27chronos-ierosilos-stratiotikos-se-chorio-tou-evrou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου