Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : "...όταν αρχίσει το κακό από την Συρία..."

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_poYI6ek8nkbTiEZmlDTAXORqn-x6eSw0hn6R8e8LtpaugUKXoNaseOmFC1VGV_tsjgL7svuw6ys2jGGeLpMSXC5NlFFGUKC-mlM9BVGw0qK5PNKN5nTFc9T_Vs2wtV6Rk9CTRIwthIM/s640/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70001.jpg
Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης και αριστερά ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης

Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.

«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας "μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...
Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...
Όταν τον ρωτήσαμε "τι είδες Δέσποτα;" με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, "όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»
Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου...

Σημείωση : για την ενδεχόμενη μη πιστή μεταφορά των λεγομένων υπεύθυνος είναι ο υποφαινόμενος και μόνο.        http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/apokalypsh-otan-arhisei-to-kako-apo-thn-syria.html                    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
Μεγάλες χερσαίες τουρκικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στα σύνορα με Συρία - Μεταφέρουν μονάδες και από τον Εβρο...       Μεγάλες δυνάμεις συγκεντρώνει ο τουρκικός Στρατός στην μεθόριο με την Συρία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες στο ΓΕΕΘΑ ότι εκτελούνται ήδη εκτεταμένες ειδικές επιχειρήσεις βαθιά μέσα στο συριακό έδαφος.
Οι εκτιμήσεις του ελληνικού ΓΕΕΘΑ είναι ότι ετοιμάζονται για χερσαία εισβολή στην Συρια προς δημιουργία μιας πλατιάς buffer zone, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα "εδαφικό πλαίσιο ασφαλείας" νότια των τουρκικών συνόρων και "να πετύχουν μ'ενα σμπάρο ... τρία τρυγόνια": Να εισβάλλουν στην Συρία και να αποκόψουν τμήμα του εθνικού της κορμού, να κτυπήσουν "στην καρδιά" τους Κούρδους της περιοχής που βοηθούν το ΡΚΚ και δεν είναι φίλα προσκείμενοι στην κυβερνηση του Ερμπίλ και τέλος να έχουν υπό έλεγχο τους φίλους, μεν, αλλά ανεξέλεγκτους, εν πολλοίς, ισλαμιστές του ISIS.
Μηχανοκίνητες και τεθωρακισμένες μονάδες, της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών (Kayseri), της 2ης Ταξιαρχίας Καταδρομών (Bolu), της 4ης Ταξιαρχίας Καταδρομών (Tunceli), πυραυλικά συστήματα της 58ης Ταξιαρχίας Πυροβολικού (Polatli/Άγκυρα), πυροβολαρχίας με πυροβόλα Firtina της 1ης Στρατιάς που έχουν μεταφερθεί από τον Εβρο, μονάδες της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων Bordo Bereli, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς επίσης επιθετικά ελικόπτερα και μεταφορικά ελικόπτερα.
Ανάλογες πληφορορίες υπάρχουν για μετακίνηση ισχυρών μονάδων στην επαρχία Σιρνάκ. Η ουδέτερη ζώνη που σχεδιάζεται για το Σιρνάκ θα έχει μήκος  98 χιλιόμετρα  και 40 χιλιόμετρα πλάτος και θα  βρίσκεται μεταξύ της γραμμής Mare-Jarablus.
Στο μεταξύ εντείνονται οι δοκιμές αποδοχής νέων τουρκικής ανάπτυξης οπλικών συστημάτων: Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση ελέγχων αποδοχής πυραυλικών συστημάτων εμβέλειας 300 χλμ. το οποίο στην ουσία είναι το "κάλυμμα" για ανάπτυξη και παραγωγή πυραύλων εμβέλειας έως 2.500 χλμ..
Στις 14 Απριλίου ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι αποδοχής του συστήματος Koral, το οποίο αφορά στο εξοπλιστικό πρόγραμμα απόκτησης δυνατότητας ηλεκτρονικής υποστήριξης και ηλεκτρονικής επίθεσης εξ αποστάσεως με χερσαία μέσα.
Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός συστήματος ηλεκτρονικής υποστήριξης/κέντρου ακρόασης Koral ED και τεσσάρων συστημάτων ηλεκτρονικής επίθεσης/παρεμβολής Koral ET, εμβέλειας της τάξης των 100 χλμ, προς όφελος της επαύξησης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της τουρκικής Αεροπορίας.
Τον Μάιο στο πλαίσιο της διακλαδικής άσκησης Denizkurdu 2015 χρησιμοποιήθηκαν τα UAV Karayel και ιδιαιτέρως τα τακτικά τύπου Bayraktar TB2. Περί τα 12 συνολικά UAV TB2 έχουν παραδοθεί στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις).
Ο τουρκικές κινήσεις παρακολουθούνται πολύ προσεκτικά από το ΓΕΕΘΑ, αφού οι τακτικές που εφαρμόζει ο τουρκικός Στρατός, είναι νέες και πρωτοποριακές για τα δεδομένα της περιοχής και βέβαια δεν θα περιοριστούν στην Συρία, όταν έρθει η δύσκολη ώρα για την Ελλάδα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr         http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%87%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου