Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

«ΣΑΡΚΑ & ΟΣΤΑ» ! Οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ γίνονται ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ….

Οι προφητείες γίνονται γεγονότα «ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ» & τα γεγονότα της ΠΟΛΗΣ

Οι προφητείες γίνονται γεγονότα «ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ» & τα γεγονότα της ΠΟΛΗΣ!

Αργά αλλά σταθερά οι Κούρδοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αρχικά θα αποκτήσουν την αυτονομία τους και στη συνέχεια όπως όλα δείχνουν, θα αποκτήσουν και κράτος. Μπορεί στην αρχή να μην είναι αυτό που θέλουν, δηλαδή ένα κράτος που θα έχει τμήματα από το σημερινό Ιράκ, τη Συρία και την Τουρκία αλλά όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουν.
Αυτό τουλάχιστον δείχνει η σημερινή ανάλυση των στρατιωτικών και διπλωματικών δεδομένων. Οι Αμερικανοί εδώ και χρόνια με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έχουν δώσει το πράσινο φως και ευθέως ο επιτηρητής τους στην περιοχή, το Ισραήλ, αναφανδόν τάσσεται υπέρ της δημιουργίας Κουρδικού Κράτους. Όμως όλα αυτά όπως και πολλά άλλα τα έχουν οραματιστεί και προείπει Άγιοι Πατέρες της εκκλησίας μας.
ΆΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.
Απόσπασμα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου
Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνουν τα γεγονότα αυτά (Κωνσταντινούπολη κτλ), ο Άγιος (Παϊσιος) απάντησε: «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους».
Απόσπασμα από το άρθρο του κ. Α.Δ. Πηγή: pentapostagma@gmail.com
Συγκλονιστικά είναι και τα λεγόμενα ενός ψάλτη, στη Ζώδια το 1973, του Δημήτρη του Πρωτόπαπα για την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο τότε & για το πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος, γεγονός που συνδέεται & αυτό χρονικά με την δημιουργία Κουρδικού κράτους. Είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»
Απόσπασμα από την συνέντευξη Μητροπολίτη Μόρφου στο SIGMALIVE.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου