Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ερχεται ο μεγάλος σεισμός; Σεισμός 5,8 ρίχτερ κτύπησε την Καλιφόρνια.

Σεισμός 5,8 ρίχτερ κτύπησε τις ακτές της Καλιφόρνιας.Προς το παρόν, δεν υπάρχει προειδοποίηση για το τσουνάμι.Θα συνεχίσω να ενημερώνω μέσω του Twitter με νέες πληροφορίες!
Η πιθανότητα ότι οι Η.Π.Α. θα δουν καταστροφικό σεισμό μέσα στα επόμενα 30 χρόνια είναι πολύ υψηλός - και δεν είναι μόνο η δυτική ακτή που κινδυνεύει, λένε οι ειδικοί. Οι σεισμολόγοι έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι οι ΗΠΑ έχουν"καθυστερήσει" για να εξελιχτεί ένας μεγάλος σεισμός, διότι καταστροφικός δεν έχει συμβεί στις ΗΠΑ από το 1989 όταν ο σεισμός Loma Prieta σκότωσε τουλάχιστον 63 άτομα στην Καλιφόρνια, δήλωσε ο Robert Yeats, καθηγητής γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον.
Ο πιο καταστροφικός σεισμός που είδαν ποτέ οι Η.Π.Α. ήταν τα 7.9 ρίχτερ "Ο Μεγάλος σεισμός του Σαν Φρανσίσκο του 1906", ο οποίος σκότωσε περίπου 3.000 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 225.000 από το συνολικό πληθυσμό των 400.000 κατοίκων, σύμφωνα με τον οργανισμό. Καθώς έχουν περάσει περισσότερα χρόνια χωρίς σεισμούς, η πίεση έχει δημιουργηθεί κατά μήκος ορισμένων γραμμών σφαλμάτων, καθώς οι τεκτονικές πλάκες προσπαθούν να μετατοπιστούν, συμπεριλαμβανομένου του Βορειοδυτικού Ειρηνικού και της Καλιφόρνιας, δήλωσε ο Yeats.Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, ο πληθυσμός έχει επίσης υπερδιπλασιαστεί. Ο εκτιμώμενος πληθυσμός το 2016 στο Σαν Φρανσίσκο ήταν 864.816 κάτοικοι.

Οι σεισμοί, οι οποίοι συμβαίνουν όταν δύο επιφάνειες της γης κινούνται μεταξύ τους, είναι συνήθως δύσκολο να προβλεφθούν και είναι αδύνατο να αποφευχθούν. Αλλά η Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS) χαρτογραφεί ζώνες υψηλού κινδύνου βασισμένες σε σεισμικά και γεωλογικά δεδομένα, που λαμβάνουν υπόψη πότε και πού σημειώθηκαν σεισμοί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων μέτρων που τους βοηθούν να προβλέψουν τα μελλοντικά γεγονότα, σύμφωνα με τον Morgan Moschetti,  γεωφυσικός ερευνητής του  USGS. Δείτε ποιες περιοχές έχουν το υψηλότερο δυναμικό για σεισμό κάτω.





http://beforeitsnews.com/prophecy/2017/09/strong-5-8-earthquake-strikes-off-californias-coast-video-2494294.html
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου