Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Η τουρκική «προφητεία» για την Ελλάδα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους.

Ο γνωστός σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, προβλέπει, σε μία δική του προφητεία, την καταστροφή της Ελλάδας μέχρι το 2020, κάνοντας αναφορά στους 300 του Λεωνίδα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Βαθιά Ανάλυση», όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης, έφερε ως παράδειγμα την Ελλάδα για να εξηγήσει τις επιπτώσεις του στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι, σημειώνοντας, η αλήθεια είναι, ορισμένες πραγματικότητες:
 «Κοιτάξτε, χρόνια τώρα το λέμε για την Ελλάδα, αλλά σήμερα θα εξηγήσω την είδηση που διαβάζω εδώ για ‘το τέλος της Ελλάδας’: «Τα λιμάνια της τα πούλησε στους Γερμανούς, τους σιδηροδρόμους της στους Ιταλούς και τώρα άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες της χρεωκοπίας. Το γραφείο προϋπολογισμού της ελληνικής βουλής χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου ότι η χώρα είναι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της χρεωκοπίας.
 Μέχρι το 2020 αναμένεται η επίσημη καταστροφή της Ελλάδας. Πούλησαν τα πάντα, οι τράπεζές της πέρασαν στα χέρια των Γερμανών. Τίποτα δεν έμεινε στα χέρια τους. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα περιμένουν τα γερμανικά και τα ιταλικά προϊόντα. Υπάρχει μια ταινία για 300 Σπαρτιάτες που πέφτουν ηρωικά. Για μένα θα πρέπει να ξαναέρθουν οι 300 του Λεωνίδα στην Ελλάδα, γιατί δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Η καταλήστευση της Ελλάδας είναι τόσο μεγάλη, που ο ελληνικός λαός δεν το αντιλαμβάνεται. Ο Τσίπρας που δεν φορά γραβάτα, θα σταματούσε τον ιμπεριαλισμό… Μα ο Τσίπρας είναι ο άνθρωπός τους».

Πράγματι στην Ελλάδα της Αριστεράς έχουν ξεπουληθεί τα πάντα! Δεν έχει άδικο ο τούρκος σύμβουλος του Ερντογάν. Δυστυχώς η Ελλάδα υστερεί, στην παρούσα φάση, σε ηγέτες.
Ωστόσο η… «προφητεία» του για το 2020 δεν θα επαληθευθεί. Αντίθετα θα σημάνει το τέλος των Τούρκων, οι οποίοι ακόμα και την ύστατη στιγμή δείχνουν τάσεις αλαζονείας.
Κατά κάποιον τρόπο οι 300 του Λεωνίδα θα ξανάρθουν, μόνο που θα είναι πολύ περισσότεροι. Και τότε θα ξεκαθαρίσουν μια και καλή τις ελληνοτουρκικές διαφορές.
Ακόμα και στα βάθη της Ασίας αν χρειαστεί, εκεί που βρίσκονται οι πραγματικοί πρόγονοί των Τούρκων.
el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου