Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η Ουκρανία κλείνει μέρος της Αζοφικής Θάλασσας στην περιοχή της Μαριούπολης.

ΣΧΟΛΙΟ : Eίδηση που μαζί με την κατασκευή της γέφυρας της Κριμαίας έχουν να κάνουν με την προφητεία του Αγαθάγγελου,που τα Ρωσικά στρατεύματα θα διαβούν την Αζοφική θάλασσα για να εισβάλουν στο Κίεβο(Ουκρανία) αλλά και σε άλλες Ευρωπα'ι'κές χώρες.Τα πράγματα είναι έτοιμα,δεν γνωρίζουμε όμως το πότε θα συμβούν.
Το ουκρανικό ναυτικό έκλεισε τρία τμήματα της Αζοφικής Θάλασσας κοντά στη Μαριούπολη για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το μήνυμα της Υπάτης Διοίκησης της Ουκρανίας, θα διεξαχθεί επιτόπια άσκηση  των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή.Η Ουκρανία κλείνει μέρος της Αζοφικής Θάλασσας στην περιοχή της Μαριούπολης
Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Kabanenko, είπε ότι το Κίεβο πρέπει να προετοιμαστεί για τα χειρότερα σενάρια στην Αζοφική Θάλασσα  μετά την επιδείνωση της κατάστασης.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Αζοφική θάλασσα έχουν μετεγκατασταθεί τα υπάρχοντα πλοία του ρωσικού ναυτικού, ρωσικά πυροβολικά σκάφη, καθώς και η συνοριακή υπηρεσία του FSB της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Επιπλέον, εισήχθη εντατική περιπολία στην περιοχή για να αποφευχθούν πιθανές προκλήσεις από τους ουκρανούς συνοριοφύλακες με ρωσικά αλιευτικά σκάφη.
Οι ασκήσεις των πλοίων του ρωσικού ναυτικού στην Αζοφική Θάλασσα στην Ουκρανία ονομάζονταν υβριδική απειλή εισβολής από τη θάλασσα και ζήτησαν να προετοιμαστούν για να αποκρούσουν τη μαζική επίθεση των δυνάμεων «επίθεσης» από τη θάλασσα.
https://topwar.ru/142586-ukraina-zakryvaet-chast-azovskogo-morya-v-rayone-mariupolya.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου